Κιάρα Φεράνι: Οι γυμνές φωτογραφίες της με τον σύζυγό της που έκαναν το Instagram να «πάρει φωτιά»

Κοινοποίηση:
FERE

Η Κιάρα Φεράνι και ο σύζυγός της και γνωστός ράπερ Φέντεζ προχώρησαν σε μια αποκαλυπτική ανάρτηση στο Instagram, αφού πόζαρε με τον άντρα της στο μπάνιο του σπιτιού τους, φορώντας μόνο το εσώρουχό της.

Στις τολμηρές εικόνες που ανέβασε ο Φέντεζ, τις οποίες συνόδεψε με ένα emoji καρδιάς, η Φεράνι φοράει ένα εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος, ενώ εκείνος της δίνει ένα φιλί στο στόμα, αγγίζοντας το σώμα της.

 Δείτε τις φωτογραφίες

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

    1. Εσύ ΜΠΑΤΙΡΑΚΟ του κερατά μπαίνεις να γράψεις τις παπαριές σου;;

      1. εισαι τοσο λιγος, το παιζεις και ξυπνιος? χα χα χα

  1. Αυτό το τατουάζ κάτω από τον αφαλό που έχει αυτό το μουτζουρωμενο δίποδο, που μας δείχνει δημοσίως πως χουφτωνει το π@ρνιδιο του τι θέλει ακριβώς να μας πει;;; Το είδατε καλά;;; Τα ίδια “αστειακια” που κάνουν με τον Ιησού Χριστό δεν βλέπω να τα κάνουν με τον Αλλάχ, Μωάμεθ κτλ. Μόνο όπου δουν ότι τους παίρνει τα κάνουν! Κατά τα άλλα κάτι αναρχοαπλιτα λετσαρια όποιον μιλάει για Χριστό κ υπερασπίζεται την χριστιανική πίστη του τον “βαφτίζουν” χριστιανοταλιμπαν! Εγώ βλέπω ότι κανένας πια χριστιανός δεν αντιδρά για τίποτα που προσβάλει την πίστη του! Ούτε καν ο κλήρος! Αντιθέτως η πολιτική κορεκτιλα και η φραγκολεβαντινικη κουλτούρα που τους έχουν βάλει στον εγκέφαλο δεν τους επιτρέπει να αντιδρούν για τίποτα!!! Φάτε κορεκτιλα!!!!

    1. ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΝΔΟΥΛΗ.

Comments are closed.