Κιβωτός του Κόσμου: O πατέρας Αντώνιος περνάει στην αντεπίθεση – Απειλεί με μηνύσεις!

Κοινοποίηση:
pateras-antonios-kibotos

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, με τον ιδρυτή της ΜΚΟ, πατέρα Αντώνιο να διώκεται πλέον και επίσημα, με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν να είναι κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση, κακουργηματική ποινική δίωξη που του ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τα οικονομικά της «Κιβωτού», ο πατέρας Αντώνιος περιμένει την κλήτευσή του για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο πατέρας Αντώνιος αναμένεται να απολογηθεί μέσα στον Απρίλιο και εξακολουθεί να υποστηρίζει πως πρόκειται για σκευωρία, απειλώντας μάλιστα με μηνύσεις.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 15χρονου που κατηγορεί τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ανέφερε: «Τώρα θυμήθηκε να καταθέσει μηνύσεις; Μήπως έχει αλλάξει η υπερασπιστική του γραμμή, διότι υπάρχει περίπτωση οι νομικοί του παραστάτες να μην είναι οι ίδιοι; Οι δικηγόροι φταίνε; Πόσους δικηγόρους θα έχει πια; Δεν μπορεί να έχει πάνω από δύο δικηγόρους στην ανάκριση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: