Κιλκίς: Τραυματισμός οικογένειας σε τροχαίο και απεγκλωβισμό ενός άνδρα

Κοινοποίηση:
ekab-4

Το πρωί της Παρασκευής, 9 Αυγούστου, σημειώθηκε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας τετραμελούς οικογένειας από τα Σκόπια. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις επιβάτες εξετράπη της πορείας του και ανετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο οδηγός του οχήματος, ηλικίας 50 ετών, φέρεται να έχει υποστεί τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς από την ανατροπή του αυτοκινήτου. Η κατάσταση του απαιτούσε άμεση παρέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων, οι οποίες κλήθηκαν στον τόπο του ατυχήματος προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό από το αναποδογυρισμένο όχημα. Οι πυροσβέστες εργάστηκαν με προσοχή και αποτελεσματικότητα για να διασφαλίσουν ότι όλοι οι επιβάτες θα λάβουν την απαραίτητη βοήθεια.

Για τον απεγκλωβισμό του 50χρονου πατέρα χρειάστηκε μάλιστα η συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Τόσο ο άνδρας όσο και η 48χρονη γυναίκα αλλά και τα δυο τους παιδιά 11 και 15 ετών διεκομίθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί περίπου στις 08:15 στο 536ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Ευζώνων στο ρεύμα προς Αθήνα.

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα στο οποίο επέβαινε η τετραμελής οικογένεια εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι 4 επιβαίνοντες. Σημειώνεται ότι στο ατύχημα δεν ενεπλάκησαν άλλα οχήματα.

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού υπήρξε επιχείρηση από δυνάμεις της Πυροσβεστικής, στην οποία συμμετείχαν 10 άτομα και 6 οχήματα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Κιλκίς, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμη το αν έχουν τραυματιστεί σοβαρά ή όχι.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: