Κι άλλο «χτύπημα» του Αντωνάκη: Εντός Βουλής, εκτός Ολομέλειας στην ομιλία Μητσοτάκη για τον προϋπολογισμό

Κοινοποίηση:
Σαμαρας

Από την τηλεόραση του γραφείου του στη Βουλή επέλεξε να παρακολουθήσει την ομιλία του πρωθυπουργού ο Αντώνης Σαμαράς, στέλνοντας ένα ακόμα μήνυμα δυσαρέσκειας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και, μάλιστα, με επιδεικτικό τρόπο.

Μετά το «αντάρτικο» για την τροπολογία Καιρίδη, ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε να έρθει στο Κοινοβούλιο λίγη ώρα πριν την ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη, όμως, προτίμησε να μην εισέλθει στην Ολομέλεια κατά την τοποθέτηση του πρωθυπουργού.

Έτσι, μετά και το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν συνεργάτες του θυμίζοντας τα λόγια του κυβερνητικού εκπροσώπου για τη διάψευση της πρόθεσης νομιμοποίησης 30.000 μεταναστών, ο Μεσσήνιος δίνει ένα ακόμα «χτύπημα» στον πρωθυπουργό κατα την κορύφωση της πιο κρίσιμης κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Αυτής του κρατικού προϋπολόγισμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Κοίτα η Έλληνες της νότιας Αφρικής γιατί δεν είναι τωρινό ακολούθησαν αγγλική παράδοση υδρωσαν πολλή κάτω εργάστηκαν πχ ένας Έλληνας πλούσιος περνει εργολαβίες αυτός κλπ εργαζετε μαζί του ένας άλλος Έλληνας πχ ήρθε από Ισπανία αυτός νέο παιδί γνώρισε εκεί ένα κορίτσι νέο κλπ του είπε ο Έλληνας θα πάρεις τα κλειδιά της έπαυλη εγώ θα λείψω με την οικογένεια διακοπές θα εργαζεσε κανονικά στην εργασία 8 ώρα θα κιμασε εδώ για 2 μήνες πληρωμένα όλα φαγητά υπηρέτρια τα πάντα το σπίτι δικό σου μαζί.με υο κορίτσι και θα πάρεις έξτρα για αυτούς τους 2 μήνες για τα σκυλιά εκτός το.μισθο 5 Χιλ για να ταΐζεις τα σκυλιά στην ώρα τους και να τα προσέχεις κλπ άλλοι Ελλάδα δεν το κάνουν αυτό άλλο πόσα λεφνει από την εργασία κσι άλλο τα σκυλιά της φυλής μου η ηπηρεττοα η μαύρη έχει φύγει διακοπές με άδεια καλοκαιρινή έχω το μαγαζί έχω το σπιτη να έρθω να μαγιρεψω να βάλω πλυντήριο κλπ αντε να έρθει λέει πόσο θα κρατήσουν η διακοπές κλπ

  2. Χέστηκε. Έχει πλουτίσει αυτός. Μόνο το χρήμα προσκυνούν τα καθάρματα. Η πολιτική καριέρα είναι το μέσο.

Comments are closed.