Κι επίσημα ξανά Παντελίδης στον Asteras AKTOR

Κοινοποίηση:
Σάββας Παντελίδης

Ο Σάββας Παντελίδης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Αστέρα, επιστρέφοντας στην Τρίπολη μετά από έξι χρόνια. Ο 59χρονος συμφώνησε με την αρκαδική ΠΑΕ και θα γίνει ο τρίτος τεχνικός της τη φετινή περίοδο, μετά τον Μίλαν Ράσταβατς και τον Κλοντ Μακελελέ.

Ο Παντελίδης είχε καθήσει στον πάγκο του Αστέρα από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Νοέμβριο του 2018, οδηγώντας τον μάλιστα στην έξοδο στην Ευρώπη. Εκτοτε εργάστηκε σε Αρη, Ατρόμητο και ΑΕΛ Λεμεσού, ενώ η τελευταία δουλειά ήταν στη Λαμία, από την οποία αποχώρησε στις αρχές του 2023.

«Στη ζωή μου δεν έχω μάθει να κρύβομαι. Αναγνωρίζω ότι κάποιες κινήσεις κατά την αποχώρησή μου από τον Αστέρα Τρίπολης πριν από μερικά χρόνια προκάλεσαν δικαιολογημένη πικρία στους φιλάθλους και την οικογένεια της ομάδας. Ωστόσο, επιστρέφω σήμερα με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα, έτοιμος να δουλέψω σκληρά, να ξανακερδίσω την εμπιστοσύνη των φιλάθλων και να πάμε ψηλά την ομάδα. Εκεί όπου ίσως δεν την έχουμε ξαναδεί. Πάντα πίστευα στον Αστέρα και στους ανθρώπους του, και είμαι εδώ για να φέρουμε ξανά επιτυχίες, με λίγα λόγια και πολλή δουλειά», δήλωσε ο Παντελίδης στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response