Κι όμως, είναι αυτή! Δες τα ντοκουμέντα που θέλει να κάψει η «καυτή» Σοφία του Big brother. Το «πριν» και το «μετά» τα λένε όλα… (Φωτο)

Κοινοποίηση:
1

Αναμφισβήτητα είναι μια όμορφη γυναίκα που τραβάει τα βλέμματα. Η… αγνώστου φήμης λαϊκή αοιδός Σοφία Δανέζη έγινε διάσημη μέσα σε μια νύχτα όχι για τη… φωνάρα της, αλλά για τα κάλλη της και τις ίντριγκες που προκαλεί στο σπίτι του Big brother.


Η τραγουδίστρια που προκαλεί συχνά τόσο με την σέξι εμφάνιση όσο και με την συμπεριφορά της έχει κι αυτή ένα παρελθόν που την κατατρέχει και αφορά κυρίως την εμφάνισή της.

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Και όμως πριν τις πλαστικές ήταν καλύτερη . Ουτε σάβρα ούτε άσχημη. Ωραία γυναίκα εμφανισιακά ήταν και τώρα είναι μπάζο

  2. Που να δεις Στέφανε τη Σταματίνα και την Κατεγίνα Καινούργια πως ήταν πριν….

    1. Βγάλε την δική σου μούρη που είστε όλες καλύτερες εκτός από κακιασμένες

  3. Αυτη μαλιστα…..για επομενη διοικητρια της γουρλοματικιας χωρας….ξερει απο ιντριγκες, απο ανακατοσουρες, και θα δειξει κ της γυναικας του γουρλο…..πως να φτιαχνει το μαλλι…..κια ολα θα πανε καλα στην ελλαδα…… ουτε για φτυσιμο δεν ειστε στην ελλαδα…..ακομη και ενα υφηλιως ξεφτυλισμενο παιγνιδι το ξεφτυλιζετε στην διαπασων….αξιοι….αξιοι….αξιοι……

Comments are closed.