05/10/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Κλάφ’ τα Χαράλαμπε – Α.Λύτρας: «Συγγνώμη και πάλι για ό,τι έκανα σε μια άξια σύζυγο και μάνα»

Κοινοποίηση:
Apostolos-Lytras

Νέο μήνυμα του γνωστού ποινικολόγου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού

Ο Απόστολος Λύτρας, σήμερα Τρίτη (25/6), έστειλε ένα νέο μήνυμα μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου με το οποίο ζητά συγγνώμη.

«Συγγνώμη και πάλι για ό,τι έκανα σε μια γυναίκα που στάθηκε άξια σύζυγος σε εμένα, άξια μάνα για την κόρη μας και δεύτερη μάνα στα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού.

Για ακόμη μια φορά ο ίδιος παραδέχεται την αποτρόπαια πράξη του και ζητά συγγνώμη για όσα έκανε στην σύζυγό του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Καταστράφηκε τελειως…
    Κρίμα. Αύριο του βγάζουν το σπίτι στον πλειστηριασμό…. ενώ θα είναι προφυλακισμένος για μήνες…. χωρίς λεφτά …χωρίς δουλειά …άφραγκος και από όλα τα μέσα ενημέρωσης και το διαδίκτυο κατακριτέος εγκληματίας ..!!!! Τι δραματική κατάληξη ενος νομικού που σπούδασε εργάστηκε το πάλεψε και έγινε γνωςτος στο πανελλήνιο.
    Δε σκοτωσε… χτύπησε κακως τη γυναίκα του και καταστράφηκε δια παντός…
    Νομίζω ότι ο άνθρωπος θα πεθάνει από την πίκρα του και από την καταστροφή του για μερικά λεπτά αδυναμίας και απώλειας ελέγχου των πράξεών του ..
    Από την άλλη ποιος είπε ότι ο σύγχρονος άνθρωπος δεν έχει θυμό ,δεν έχει νεύρα, δεν έχει στρες άγχος πίεση πιθανα χρέη οπως το 45% των Ελλήνων και σπίτια να βγαίνουνε στον πλειστηριασμό..
    . Επί χιλιάδες χρόνια ο άνθρωπος ήταν άγριος και προσπαθούσε να επιβιώσει με κάθε τρόπο. Αυτό είναι γραμμένο στο DNA του και δεν μπορεί να με πείσει κανείς ότι ο καθένας μας μπορεί να πατήσει εύκολα ένα διακόπτη και να γίνει αρνάκι .. Και είδαμε και αυτό στη ζωή μας ,έναν δακτυλοδεικτούμενο δικηγόρο αρκετά πετυχημένο για την ηλικία του να καταστρέφεται για όλη του τη ζωή. Είναι ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που έρχεται να προστεθεί στα πολλές δεκάδες περιστατικά κάθε μερικούς μήνες. Δε μας βάζει σε σκέψεις αυτό γιατί ενώ παλιά μάλλον δε συνέβαινε η δεν τα μαθαίναμε. Τωρα πια καθημερινά ακούμε για τέτοια περιστατικά , φονους , βιασμούς , παιδόφιλους ,δολοφονίες , παιδεραστίες και όχι μόνο.
    Ένα μάθημα ζωής πως μπορεί κάποιος από το ζενίθ να φτάσει στο ναδίρ σε μερικά λεπτα που εχασε τον έλεγχο.
    Πιστεύω ότι όλοι τους είναι χαμένοι από αυτή την ιστορία που ίδιος δυστυχώς και κακως δημιούργησε.
    Και αγαπητοί μου φίλοι η λογική από την τρέλα απέχουνε χιλιοστά στους νευρώνες του εγκεφάλου.
    Το δικηγόρο αυτόν δεν τον βλέπω να καταφέρνει να ζει μέσα στη φυλακή άφραγκος και κατεστραμμένος χωρίς καμία ελπίδα να ξαναχτίσει το μέλλον του όταν βγει απ’τη φυλακή.

  2. Κρατήσου και λίγο.!
    Εντάξει. Δεν τα έβαλες και με το Θεό.
    Ότι έγινε θα αξιολογηθεί και η θα έρθει και η ποινή.
    Μη ξευτιληζεσε κιόλας.
    Γραφτηνε και τράβα την ανηφόρα να τελειώνεις.

  3. . Τον έχει πάει τσερλιό τον κακομοίρη και παίφτει στα πατώματα.Αντρική κατάντια.

Comments are closed.