Κλείνει ο «Τερκενλής» στην Μητροπόλεως έπειτα από 25 χρόνια! Μαντέψτε γιατί…

Κοινοποίηση:
κνκνκ

Κεραυνός εν αιθρία στην Θεσσαλονίκη, καθώς μετά από ένα τέταρτο του αιώνα αδιάλειπτης λειτουργίας, ο «Τερκενλής» στην Μητροπόλεως κλείνει.

Όπως γράφει το Typosthess, «έκλεισε τις πύλες του ένα κατάστημα που έχει γράψει τη δική του πολυετή ιστορία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για το κατάστημα «Τερκενλής» που βρίσκεται στην Οδό Μητροπόλεως στο κέντρο της πόλης και λειτουργούσε εδώ και 25 χρόνια. Το κατάστημα τελείωσε κανονικά την βάρδια του το βράδυ της Τρίτης και έκτοτε ανακοίνωσε πως κλείνει οριστικά».

Κάποιοι όπως είναι επόμενο συνδέουν το αιφνίδιο κλείσιμο του καταστήματος με την επίσκεψη Μητσοτάκη, γεγονός που φυσικά αγγίζει τα όρια της δεισιδαιμονίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αυτο το κεραυνος εν αιθρια;Παμε μηπως να δουμε,ο γνωστος του Κυριακου,ποσο θαλασσοδανειο πηρε;Μηπως να πουμε για την ποιοτητα των προϊοντων;Μονο κατι βλαχαδερα νομιζαν οτι ειναι το καλυτερο ζαχαροπλαστειο.Ωρες ειναι να μας πειτε για τα τσουρεκια του.Τί να πει ο Μιλτος,το Plaisir και κατι αλλα μαγαζια που ουτε καν εχετε ιδεα.Και σιγα το παληο μαγαζι.Αλλο της Αριστοτελους.

  2. απο οπου περναει ο τρισκαταρατος αφηνει πισω του σταχτη και αποκαιδια στα τσακιδια διαταραγμενε

  3. Πρόστιμα για συνθήκες υγιεινής. Αφήστε τις εξυπνάδες.

  4. Είναι λίγο υπερεκτιμημένα να πω την αλήθεια…

Comments are closed.