Κλειδώσανε την Κουμουνδούρου μετά την έκπτωση Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοποίηση:
evroekloges-syriza

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Κουμουνδούρου μετά την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη από τη θέση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με τους συνεργάτες του να παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλο από χθες το απόγευμα.

Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος Κασσελάκης μάζεψε τα πράγματά του και κλειδώθηκαν τα γραφεία στον 7ο όροφο όπου στεγάζεται ο επιτελικός πυρήνας της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το γραφειο Προέδρου με λουκέτο, ενώ άλλαξε και ο κωδικός ασφαλείας στην είσοδο του γραφείου του Προέδρου. Είναι η προβλεπόμενη διαδικασία σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σημειωτέον ότι από τον στενό κύκλο των συνεργατών του κ. Κασσελάκη, στην Κουμουνδούρου εθεάθη σήμερα μόνο ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου, Μανόλης Καπνισάκης, προκειμένου να συλλέξει τα προσωπικά του αντικείμενα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δεν του φτάνει του Κασελάκη η πατσαβούρα που έφαγε χτες θα έχει και τους καυγάδες με τον Τάιλερ “βρε άχρηστε εγώ σε παντρεύτηκα για να με κάνεις κυρία πρωθυπουργού τώρα με τι μούτρα θα βγω στον κόσμο βρε αχαίρευτε”. Έχει να φάει πιάτο στο κεφάλι ο έρημος τι τον ήθελε τον γάμο ξινός του βγήκε.

Leave a Response