Κλιμάκιο εισαγγελέων στην Μύκονο έστειλε ο Ι.Ντογιάκος

Κοινοποίηση:
mykonos

Από τη Σύρο, στη Μύκονο αναμένεται να μετακομίσει το επόμενο διάστημα ο Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου, Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, που είναι ο εισαγγελικός λειτουργός, στον οποίον ανέθεσε ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, την εισαγγελική έρευνα για να χτυπηθεί η επονομαζόμενη «Μαφία της Μυκόνου».

Βέβαια από την κίνηση αυτή μέχρι την παραγωγή αποτελεσμάτων υπάρχει μία μεγάλη απόσταση.

Ο κ. Τσορμπατζόγλου, ο οποίος διευθύνει την Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου, με έδρα το Εφετείο της Σύρου, ανοίγει… πανιά για τη Μύκονο, προκειμένου να διευθύνει από κοντά το… κέντρο επιχειρήσεων της Εισαγγελίας, στη μάχη κατά της τοπικής παραβατικότητας και αυθαιρεσίας.

Και πως αλλιώς, όταν ο Εισαγγελέας ΑΠ κ. Ντογιάκος στη μακροσκελή παραγγελία του ζήτησε την κατ΄απόλυτη προτεραιότητα της έρευνας, για τις καταγγελλόμενες παρανομίες στο νησί της Μυκόνου, αναφέροντας μάλιστα ονομαστικά επιχειρήσεις, και ιδιοκτήτες, που έχουν προβεί σε πολεοδομικές παραβάσεις, σε περιοχές του νησιού των Ανέμων.

Ο Εισαγγελέας Εφετών Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, που συγκαταλέγεται στην task force της Δικαιοσύνης, ως παλιός καπετάνιος του Εμπορικού Ναυτικού, ετοιμάζει προς αναχώρηση το… «πυρπολικό» του, όπως του αρέσει να αποκαλεί το ξύλινο σκάφος του, που χρησιμοποιεί και ως κατοικία.

Μάλιστα, ο λόγος που Εισαγγελέας Εφετών επιλέγει να μετακινηθεί και να μείνει στο σκάφος του, είναι διότι δεν θέλει να επιβαρύνει το Δημόσιο, με δαπάνες για πολυήμερες διαμονές σε ξενοδοχεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΑΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΠΥΡΗΝΙΚΑ!!! ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ!!!

  2. Λογικο! Κυκλοφορανε..μασουρια τα ευρα ! Εχει ψωμι το πραμα ! Ειναι και προεκλογικη περιοδος! Κυρ Ντογιακο δεν προστατευεις καλυτερα το δωδεκαχρονο στο Κολωνο που εχει βιαστει χιλιαδες φορες σωματικα και ψυχικα να δει κι ενα καλο η ψυχη σου?!

  3. Νωρίς ξύπνησαν τα παιδιά….!!!Βέβαια,μπορεί να παίζει και το σενάριο του:”είτε κάνετε τα πάντα για να μας μαζέψετε ψήφους, είτε τα γκρεμίζουμε όλα..”!

Comments are closed.