«Κλιματική Αλλαγή» – Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!… Το «άλλοθι» της ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ των δανειστών!…

Κοινοποίηση:
Νέα εικόνα (1)

Του Παναγιώτη Τραϊανού

Το μέσον το οποίο οδηγεί την ανθρωπότητα στην απόλυτη φτώχεια κι εξαθλίωση!

Ζούμε στις εποχές τού παραλόγου και της εξαπάτησης …Στις εποχές όπου η εξουσία δεν έχει τη δύναμη να επιβάλει τη θέλησή της πάνω στις μάζες μέσω τής ισχύος κι αναζητεί το ίδιο αποτέλεσμα μέσω της παραπλάνησης …Στις εποχές όπου η επιδίωξη της εξουσίας για τον απόλυτο έλεγχο έρχεται την ώρα που θεωρητικά η ανθρωπότητα έχει αγγίξει το υψηλότερο σημείο εξέλιξης και χειραφέτησης …Στις εποχές όπου ο «θρίαμβος» της Δημοκρατίας θέλει να εκφραστεί μέσα από υποχρεωτικότητες και φασιστικούς νόμους, οι οποίοι θα προκαλούσαν αντιδράσεις ακόμα και στον Μεσαίωνα. Όμως, επειδή δεν υπάρχουν «μαγικά ραβδιά», για να υποτάσσονται οι άνθρωποι σε τέτοιου είδους φασιστικές λογικές, θα έπρεπε να εξαπατηθούν από την εξουσία …Θα έπρεπε οι εξουσιαστές να εξασφαλίσουν ένα «άλλοθι» για την εφαρμογή των φασιστικών τους πολιτικών.

Κάποιοι θα έπρεπε να εφεύρουν ένα «άλλοθι», για να δικαιολογήσουν τη συμπεριφορά τους. Το καλύτερο «άλλοθι» για κακές συμπεριφορές είναι ένας «καλός» στόχος. Για τις υπέρτατες φασιστικές συμπεριφορές ιδανικός είναι ένας «ιδανικός» στόχος. Άρα, θα έπρεπε να εφεύρουν» ένα υπέρτατο «καλό», για να μπορέσουν στο όνομά του να επιβάλουν την απόλυτη εξουσία …Όπως έκαναν με τη δήθεν «Πανδημία», όπου για το «καλό» τής ανθρωπότητας εξανάγκασαν τους πολίτες να εμβολιαστούν μ’ έναν τρόπο που δεν θα τολμούσε να επιχειρήσει ακόμα κι ο χειρότερος ΝΑΖΙ. Τις αντίστοιχες υποχρεωτικότητες έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίτερα να επιβάλουν και στο επίπεδο των κρατών. Κορυφαίο φαινόμενο αυτής της κατάστασης είναι η ΑΠΑΤΗ τής «Κλιματικής Αλλαγής» εξαιτίας τής «Υπερθέρμανσης του Πλανήτη» …Η ΑΠΑΤΗ η οποία δικαιολογεί υποχρεωτικές πολιτικές, τις οποίες εξαναγκάζονται τα κράτη ν’ ακολουθούν από τα διάφορα παράκεντρα της παγκόσμιας εξουσίας …Υποχρεωτικότητες, οι οποίες έχουν πάλι την ίδια βάση τής επιχειρηματολογίας για την επιβολή τους! …Γίνονται για το «καλό» όλων μας! …Για την «υγεία» τού Πλανήτη μας, που είναι το κοινό μας «σπίτι»!…

…Ένα «σπίτι», το οποίο ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ οι ίδιοι ΔΕΝ σέβονται με βάση τις ατομικές συμπεριφορές! …Αυτοί, οι οποίοι «αλωνίζουν» τους ουρανούς με τα ιδιωτικά τους τζετ και «προσπαθούν» να «σώσουν» τον Πλανήτη από τον άνθρωπο, ο οποίος τολμά να πάει στην εργασία του με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο! Αυτοί, οι οποίοι μεταφέρουν αεροπορικώς απ’ όλες τις άκρες τού πλανήτη υλικά για τις γκουρμέ λιχουδιές τους, κατηγορούν τους «άχρηστους» και τους «ταπεινούς», οι οποίοι θέλουν φτηνά προϊόντα, γιατί απλά θέλουν να ταΐσουν τα παιδιά τους! Αντιλαμβανόμαστε πως εύκολα αποκαλύπτεται μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ γύρω από την «ανησυχία» τής εξουσίας για την «περιβαλλοντική αλλαγή»!

Τεράστια συμφέροντα κρύβονται πίσω από τα μέτρα αυτά, τα οποία προσπαθεί η εξουσία να επιβάλει στους κοινούς ανθρώπους για τη «σωτηρία» τού Πλανήτη.

klima

Εάν καταλάβουμε ποιοι ακριβώς είναι αυτοί, οι οποίοι ως πρόσωπα «αγωνιούν» για τον Πλανήτη, μπορούμε να καταλάβουμε και ποιες ακριβώς είναι οι επιδιώξεις τους —καθώς γνωρίζουμε τις προσωπικές τους φιλοδοξίες—. Εάν γνωρίζουμε την ταυτότητά τους, γνωρίζουμε τις επιδιώξεις τους και άρα μπορούμε να καταλάβουμε πού ακριβώς στοχεύουν οι πολιτικές τους. Απλά είναι τα πράγματα. Δεν υπάρχει δηλαδή κάτι το μυστήριο σ’ αυτήν την «πορεία» τής ανάλυσης. Εάν γνωρίζεις ποιοι είναι αυτοί που «ανησυχούν», μπορείς να καταλάβεις ποια είναι τα «ελατήρια» της «ανησυχίας» τους! Εάν γνωρίζεις ότι αυτοί είναι ο Σβαμπ κι ο Χαράρι, μπορείς να καταλάβεις τον λόγο που «αγωνιούν» για την «υγεία» τού Πλανήτη! Εάν γνωρίζεις ποιος είναι ο Αλ Γκορ, γνωρίζεις τι «γυαλιά» φοράει και «βλέπει» τον Πλανήτη να «βράζει»! ….Το ίδιο κι ο Κέρι, ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι μπορεί η περιβαλλοντική «ευαισθησία» να γίνει μια καλή επιχειρηματική «ευκαιρία»!

Όλοι αυτοί ΔΕΝ είναι άσχετοι μεταξύ τους. Όλοι αυτοί συνθέτουν το περίφημο WEF …Το φόρουμ, που, όταν συνεδριάζει στην Ελβετία, ξοδεύει σε καύσιμα τζετ ποσότητες ικανές για τη θέρμανση ολόκληρων πόλεων! Όμως, αυτό το φόρουμ δεν «φύτρωσε» επάνω στις Άλπεις σαν ένα άγριο έντελβαϊς. Κάποιοι το δημιούργησαν και το «φύτεψαν» εκεί. Το WEF είναι το πνευματικό «παιδί» τού Κίσινγκερ! Ο Κίσινγκερ το δημιούργησε, για να εξυπηρετήσει τις προσωπικές πολιτικές του φιλοδοξίες και τους σχεδιασμούς όλου του «κυκλώματος» στο οποίο συμμετέχει …Το «κύκλωμα» το οποίο χρηματοδότησε αυτό το εγχείρημα για να ξεκινήσει αρχικά να «συμβουλεύει» τις Κυβερνήσεις και στη συνέχεια να τις εξαναγκάζει να υπακούν στις εντολές του. Το «κύκλωμα» του Κίσινγκερ και των κολλητών του είναι αυτό που ίδρυσε το WEF και στη συνέχεια παραχώρησε τη διεύθυνσή
του σε «ανδρείκελα» τύπου Σβαμπ και Χαράρι! Έτσι κάπως ανοίγει η «βεντάλια» των αποκαλύψεων.

klima1

Όταν λοιπόν γνωρίζουμε ποια οργάνωση πρωτοστατεί σε «ευαισθησία» κι «αγωνία» για τον Πλανήτη —και τη σχέση της με συγκεκριμένα πρόσωπα— μπορούμε να καταλάβουμε τι κρύβεται πίσω από τη «βιτρίνα» των «ευαισθησιών» …Μπορούμε να έχουμε μια «εικόνα» τής πραγματικής κατάστασης, εάν έχουμε γνώση των προσωπικών φιλοδοξιών αυτών των προσώπων!

Δεν λέμε κάτι μυστήριο κι ούτε επικαλούμαστε πληροφορίες απρόσιτες στο κοινό. Όταν γνωρίζεις ένα πρόσωπο, μπορείς να καταλάβεις και πού στοχεύουν τα «εργαλεία» που αυτό δημιουργεί, για να κατακτήσει τους στόχους του. Όταν γνωρίζεις ότι κάποιος είναι παιδεραστής, μπορείς να  καταλάβεις πού «στοχεύουν» οι «πολιτισμένες» απόψεις του περί διαπαιδαγώγησης. Γνωρίζεις ότι εξυπηρετούνται τα προσωπικά του συμφέροντα και πάθη, εάν παρασύρει τους γονείς και τα παιδιά σε λάθος επιλογές.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με τον Κίσινγκερ. Ο Κίσινγκερ ήταν ένας μανιακός τής εξουσίας. Σε όλη του τη ζωή αυτήν κυνηγούσε και αυτήν λάτρευε. Ό,τι έκανε, ανεξάρτητα από το πώς το δικαιολογούσε, το έκανε γιατί στόχευε την εξουσία επάνω στους ανθρώπους. Ένιωθε «ηδονή» όταν την ασκούσε και —όπως μας «ενημέρωσε» μάλιστα ο ίδιος— η ίδια η εξουσία ήταν το απόλυτο «αφροδισιακό» γι’ αυτούς που «άγγιζε». Αυτός λοιπόν ο μανιακός τής εξουσίας μάς «αποκάλυψε» από το 1974 το μυστικό για να ελέγξει κάποιος ολόκληρη την ανθρωπότητα. Να ελέγξει όχι μόνον τα κράτη της, αλλά και τους ανθρώπους στο δικό τους επίπεδο. Είχε πει χαρακτηριστικά: …«Ελέγξτε  το πετρέλαιο και θα ελέγχετε τα Έθνη. Ελέγξτε την τροφή και θα ελέγχετε τον κόσμο»!

Άρα ο ίδιος, εφόσον επεδίωκε με τη γνώση του να κατακτήσει το «όνειρό» του, είχε δύο στόχους ταυτόχρονα. Ο πρώτος στόχος συνδέεται με έλεγχο της ενέργειας και ο δεύτερος με τον έλεγχο της τροφής. Έπρεπε να «σπάσει» την «άμυνα» των εθνικών πολιτικών και ταυτόχρονα να παρακάμψει την αντίσταση των λαών στο επίπεδο των ανθρώπων …Να βρει τρόπο να εξαναγκάσει τα κράτη να καθηλωθούν στην ενεργειακή εξάρτηση και ταυτόχρονα να εξαναγκάσει τους ανθρώπους, οι οποίοι είναι οι ίδιοι που παράγουν την τροφή τους, να πάψουν να το επιτυγχάνουν αυτό σε ικανοποιητικό βαθμό. Έπρεπε να βάλει δηλαδή κράτη και λαούς να κάνουν «λάθη» …Να τα βάλει να λειτουργούν εις βάρος των ίδιων των συμφερόντων τους. Γιατί το είχε ανάγκη αυτό; …Γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα καταστρεφόταν οι βασικοί πυλώνες τής εξουσίας και άρα το αντικείμενου του πόθου του. Η λύση τού ενεργειακού προβλήματος θα «απελευθέρωνε» τα κράτη και ταυτόχρονα η λύση του επισιτιστικού προβλήματος θα «απελευθέρωνε» τους ανθρώπους από τους εκβιασμούς και τις απειλές τής εξουσίας.

Η ανάγκη αυτή για την εξουσία εκτός από θεμελιώδης ήταν ταυτόχρονα και επείγουσα, γιατί ο χρόνος λειτουργούσε εναντίον της. Η ανθρωπότητα είχε πλέον φτάσει σ’ ένα τέτοιο επίπεδο εξέλιξης, που ήταν θέμα χρόνου ν’ απαλλαγεί από τον «βρόχο» τής εξουσίας και των μανιακών της. Τεχνολογικά βρισκόταν στο «κατώφλι» τής επίλυσης του ενεργειακού προβλήματος και άρα ήταν θέμα χρόνου ν’ απαλλαγούν τα έθνη από την ενεργειακή εξάρτηση! Ταυτόχρονα, η γεωργική παραγωγή —μέσω της άφθονης τεχνογνωσίας— είχε φτάσει σ’ ένα επίπεδο, που μπορούσε σχεδόν με «σβηστές» τις «μηχανές» να ταΐσει άνετα την ανθρωπότητα. Η εποχή τής απόλυτης αφθονίας ήταν μπροστά της! Εάν δει κάποιος την απόδοση των γεωργικών καλλιεργειών μέσα στον χρόνο, θα εκπλαγεί θετικά με την πρόοδο της ανθρωπότητας. Μια μικρή Ολλανδία, με τεχνητά χωράφια, μπορεί να «ταΐσει» ολόκληρη την Ευρώπη!

Κράτη και λαοί ήταν έτοιμοι ν’ «απελευθερωθούν» χάρη στην τεχνολογία. Ταυτόχρονα ζούσαμε και στην εποχή στην οποία όλοι οι «εφιάλτες» της κατέρρεαν. Τα «δίπολα» των «εχθρών» με τα πυρηνικά όπλα είχαν ήδη καταρρεύσει και το ενδεχόμενο ενός πολέμου μεγάλης κλίμακας απομακρυνόταν για πάντα. Η εξουσία βρισκόταν μπροστά στον απόλυτο εφιάλτη της. Εάν κράτη και λαοί έλυναν τα προβλήματά τους, η εξουσία θα έχανε το αντικείμενό της …Θα έχανε κάθε δυνατότητα να ελέγχει τον Κόσμο …Θα έχανε τη δυνατότητά της να ελέγχει τα κράτη μέσω του ενεργειακού εκβιασμού …Θα έχανε τη δυνατότητά της να ελέγχει τους ανθρώπους μέσω του διατροφικοί εκβιασμού. Όλα αυτά ήταν ο «εφιάλτης» τού Κίσινγκερ και της «παρέας» του …Ο «εφιάλτης» των ψυχοπαθών και των μανιακών τού ελέγχου των ανθρώπων …Ο «εφιάλτης» των Σιωνιστών, εφόσον αυτούς εκπροσωπούσε και αυτών τα συμφέροντα υπηρετούσε ο Εβραίος υδροκέφαλος νάνος.

klima2

Αυτά τα προβλήματα της σιωνιστικής συμμορίας των τοκογλύφων ανέλαβε να τα «λύσει» το WEF. Πώς γίνεται αυτό; …Με τον τρόπο που ήδη έχουμε περιγράψει. Για να ενισχύσουν την εξουσία τους στον υπέρτατο βαθμό, εντόπισαν ένα ιδανικό «άλλοθι». Εντόπισαν ένα «πρόβλημα» υποτίθεται «πανανθρώπινο», το οποίο θα τους επέτρεπε να εξαναγκάσουν τα κράτη να οδηγηθούν σε λάθη …Να οδηγηθούν σε πολιτικές, οι οποίες θα «ακύρωναν» την πρόοδο της ανθρωπότητας και θα την οδηγούσαν μακριά από την επίλυση των προβλημάτων της —τόσο σε επίπεδο κρατών όσο και στο απλό επίπεδο των πολιτών τους—Οι ίδιοι, ως «συμμορία», είχαν το «καρότο» για να παρασύρουν την ανθρωπότητα σε λάθη και το μόνο που τους απέμενε ήταν να οδηγήσουν το «θηρίο» σε λάθος δρόμο. Το «καρότο» ήταν τα χρήματα, γιατί όλοι αυτοί αποτελούν το παγκόσμιο δίκτυο των
τοκογλύφων.

Γι’ αυτόν τον λόγο ξεκίνησαν πονηρά και όχι άγρια …Ξεκίνησαν σαν δήθεν «ευαίσθητοι» άνθρωποι και όχι ως σκληροί εξουσιαστές. Δημιούργησαν ένα παράκεντρο εξουσίας, το οποίο «κρύβεται» πίσω από «ευαισθησίες», «αγωνίες» και βέβαια «επιστημοσύνη» …Ένα παράκεντρο εξουσίας, το οποίο θα συνέδεε τη στόχευσή τους στα συγκεκριμένα δύο θέματα που τους ενδιέφεραν με ένα πανανθρώπινο πρόβλημα, όπως είναι αυτό του Φυσικού Περιβάλλοντος …Ένα παράκεντρο εξουσίας, το οποίο θα εξασφάλιζε την ανοχή και βέβαια τη συνενοχή των εθνικών κρατών, εφόσον οι
ίδιοι φροντίζουν —μέσω την Λεσχών τύπου Μπίλντερμπεργκ— το παράκεντρο αυτό να συνδέεται με τα ανδρείκελα που έχουν τοποθετηθεί στις ηγεσίες των εθνικών κρατών …Ανδρείκελα, τα οποία «αναγνωρίζουν» εμμέσως μια «νομιμότητα» σ’ αυτά τα παράκεντρα, εξαιτίας των κοινών τους «αγωνιών» για το περιβάλλον …Ανδρείκελα, που, για την προσωπική τους «επιτυχία» και πλουτισμό, προδίδουν τους ανθρώπους που τους ψηφίζουν και τους εμπιστεύονται, για να εξυπηρετήσουν τα «αφεντικά» τους.

Αυτό είναι το όλο μυστικό τής λειτουργίας τους και της παράνομης «νομιμοποίησης».

klima3

Κρύβονται πίσω από την επιστήμη, για να δώσουν «υπερεθνικό» χαρακτήρα στις απόψεις τού WEF …Να νομιμοποιούνται να γίνονται «εισηγητές» και «εντολείς» των εθνικών κυβερνήσεων! Εμφανίζονται δηλαδή σαν δήθεν υπέρμαχοι της επιστημοσύνης, που —για το «καλό» τής ανθρωπότητας και με τη «ρομφαία» τής «επιστημονικής αλήθειας»— νομιμοποιούνται ν’ αμφισβητούν τις μικροπολιτικές των εθνικών κρατών. Ποιος είναι ο
πραγματικός τους στόχος; Τι ακριβώς δρομολογούν; …Θέλουν να εξουσιάζουν απόλυτα τους ανθρώπους και για να το καταφέρουν αυτό θα πρέπει να τους φέρουν σε θέση εξάρτησης από τους ίδιους …Να τους ρίξουν στα «γόνατα», για να τους παρακαλάνε για το έλεός τους. Για να το καταφέρουν αυτό, πρέπει ν’ αρπάξουν τα πάντα από τους λαούς! …Ν’ αρπάξουν όποιο υλικό μέσον δίνει δύναμη στους ανθρώπους και τους επιτρέπει ν’ αντιστέκονται …Ν’ αρπάξουν τα πάντα από τους «άχρηστους» ανθρώπους, όπως χαρακτήρισε τους κοινούς ανθρώπους ο Χαράρι! …Ν’ αντιστρέψουν την πορεία που μετά από θυσίες αιώνων οδηγεί στην απελευθέρωση κρατών και λαών!

Εάν προς αυτήν την απελευθέρωση οδηγεί η τεχνογνωσία επάνω στη φθηνή και καθαρή παραγωγή τής ενέργειας, τότε αυτή η πορεία θα
«οπισθοχωρήσει»! Εάν η γεωργική τεχνογνωσία τούς απειλεί —αλλά υπάρχει—, θα μειώσουν τη γη στην οποία αυτή θα μπορεί να εφαρμόζεται. Σε μια εποχή λοιπόν που ο άνθρωπος θα μπορούσε να γίνει ένας μικρός θεός, λύνοντας τα προβλήματά του, «κατασκευάζοντας» ήλιους μέσω της πυρηνικής σύντηξης, αυτοί τον πήγαν «πίσω» στην εποχή των «υδρόμυλων» του Μεσαίωνα ή στην εποχή των ηλεκτροπαραγωγών «δυναμό» των προηγούμενων αιώνων! Σε μια εποχή που η γεωργία μπορεί να παράξει πλεόνασμα τροφής, αυτοί μας οδηγούν στην πείνα! Στο όνομα της δήθεν «καθαρής ενέργειας» ακυρώνουν τεράστιες εκτάσεις γεωργικής γης με τις «λαμαρίνες» των άχρηστων ηλιακών πάνελ! Εξαγοράζουν αγρότες, για να εγκαταλείψουν τα χωράφια τους, ώστε να μειώσουν δήθεν το ανθρακικό «αποτύπωμα» της χώρας τους.

Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι εμφανίστηκαν ως υπέρμαχοι του καταστροφικού πολέμου στην Ουκρανία, είναι αυτοί που —για το «καλό» μας— επιβάλουν την ηλεκτροκίνηση! Οι άνθρωποι οι οποίοι εντόπισαν κίνδυνο στις πορδές και τα ρεψίματα των αγελάδων, είναι οι ίδιοι που, μέσω της ανατίναξης του Nord Stream, προκάλεσαν τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική «πορδή» τού νέου αιώνα! …Οι παιδεραστές και οι πορνοβοσκοί, οι οποίοι
αλωνίζουν τους αιθέρες με τα ιδιωτικά τους τζετ, αλλά εντοπίζουν ανευθυνότητα στη μετακίνηση των απλών ανθρώπων με ιδιωτικά αυτοκίνητα …Οι δισεκατομμυριούχοι, οι οποίοι εντοπίζουν περιβαλλοντικό πρόβλημα στην ανάγκη για τροφή των παιδιών τής Αφρικής και της επιβάλουν την ακριβή ανάπτυξη, την οποία δεν μπορεί να επιτύχει …Οι άθλιοι, που, σαν «θεοί», δηλώνουν στα βιογραφικά τους «φιλάνθρωποι» και οδηγούν εκατομμύρια παιδιών στον υποσιτισμό και τον θάνατο!!! …Οι «Μένγκελε» αυτού του κόσμου, οι οποίοι κάνουν ιατρικά πειράματα πάνω σ’ αυτά τα παιδιά, για να εφεύρουν νέες «αρρώστιες» και όχι «θεραπείες»!

Αυτοί εφεύραν το πανανθρώπινο πρόβλημα της «Υπερθέρμανσης του Πλανήτη», για να μπορούν να μπουν «μέσα» στα κράτη και να επιβάλουν τις δικές τους πολιτικές, οι οποίες θα τα κάνουν εξαρτώμενα από τους ίδιους. Αυτοί εφεύραν το «πρόβλημα» σε συνεννόηση με τους δικούς τους «ηγέτες», οι οποίοι ήταν προσυνεννοημένοι να έχουν τις ίδιες «ευαισθησίες» μ’ αυτούς! Ποιος ήταν ο στόχος τους; …Ν’ αλλάξουν τις εξαρτήσεις εκείνες, μέσω της επίλυσης των οποίων οι άνθρωποι τους απειλούν και να τις αντικαταστήσουν με εξαρτήσεις, τις οποίες οι άνθρωποι δεν μπορούν ν’ αντιμετωπίσουν και τους φέρουν στο έλεός τους …Ν’ αλλάξουν την εξάρτηση των κρατών από την πετρελαϊκή ενέργεια των πετρελαιοπαραγωγών και να την κάνουν εξάρτηση από το χρήμα των δανειστών …Ν’ αλλάξουν την εξάρτηση των πολιτών από τα τρόφιμα και να την κάνουν εξάρτηση από το
χρήμα, που δίνει σε κάποιον τη δυνατότητα να τ’ αγοράσει.

klima4

Μέσα στα πλαίσια αυτής της πολιτικής, η οποία είχε ως στόχο να «βυθίσουν» κράτη και λαούς στα χρέη, επέβαλαν την «ευαισθησία» για το περιβάλλον και την «αλλαγή» που απειλεί το ανθρώπινο είδος. Στόχος τους έγινε η μεγιστοποίηση των κρατικών και ιδιωτικών δαπανών. Για τον έλεγχο και τον εκβιασμό των κυβερνήσεων, «εφευρέθηκε» και το «πρόβλημα» της δήθεν «Κλιματικής Αλλαγής»! Γιατί; …Για να βάλουν οι τοκογλύφοι τα κράτη και τα νοικοκυριά σε περιττά έξοδα και ταυτόχρονα να εξασφαλίσουν τη δυνατότητα να επεμβαίνουν οι ίδιοι εξωθεσμικά στα εσωτερικά των κρατών! Γιατί τους συνέφερε αυτό;

…Γιατί απλούστατα όλοι αυτοί είναι άνθρωποι των τοκογλύφων …«Κολλητοί» τού Κίσινγκερ …Ομοϊδεάτες και ομοεθνείς …Άνθρωποι με κοινό στόχο …Άνθρωποι σαν τον Γκρίνσπαν, τον Μπενράνκε, τη Γέλεν, τον Στρος Καν, τον Τρισέ, τον Φινκ, τον Μπάφετ, τον Σόρος κλπ. …Άνθρωποι, οι οποίοι ήθελαν να «πουλήσουν» δάνεια στους λαούς …Να τους παρασύρουν στη μέθη» τής υπερκατανάλωσης και όταν θα τους έστελναν τον λογαριασμό
να μην μπορούν να αντιδράσουν. Αυτοί είχαν το «καρότο» και ήταν φανερό σε ποιο σημείο τους συνέφερε να οδηγήσουν την ανθρωπότητα.

Το «παγκόσμιο πρόβλημα» της δήθεν «Κλιματικής Αλλαγής» ήταν η ιδανική λύση γι’ αυτούς, γιατί τους επέτρεπε να «χτυπούν» ταυτόχρονα καί τους δύο στόχους, τους οποίους είχε θέσει εξ’ αρχής ο Κίσινγκερ …Τους δύο στόχους, οι οποίοι ήταν τα κράτη και οι άνθρωποι ως μονάδες. Με «άλλοθι» λοιπόν την περιβαλλοντική «ευαισθησία» μπορούσαν να ρυθμίσουν την ενεργειακή πολιτική σε βαθμό που να τους επιτρέπει τον έλεγχο των κρατών και ταυτόχρονα μπορούσαν να επέμβουν και στη γεωργική παραγωγή, προκειμένου ν’ απειλούν το ανθρώπινο είδος με εξαθλίωση. Όλα αυτά τα κατάφεραν μέσω των χρημάτων και άρα δίνοντας την απόλυτη ισχύ στο μέσον που έλεγχαν οι ίδιοι. Θα οδηγούσαν την ανθρωπότητα, μέσω δανείων, εκεί όπου τους βόλευε. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να βάλουν τα κράτη σε πολυδάπανες πολιτικές …Πολιτικές, οι οποίες θα τους εξασφάλιζαν καί τον σκύλο τον χορτάτο καί την πίτα ολόκληρη.

Αυτό ήταν το όλο κόλπο. Ως τοκογλύφοι, θα χρηματοδοτούσαν πολυδάπανες πολιτικές, οι οποίες θα οδηγούσαν τα κράτη στον τεράστιο δανεισμό και άρα στην «αυτοκτονία» …Πολιτικές περιττών εξόδων …Πολλών εξόδων! …Εξόδων «ευαισθησίας», με στόχο την αντικατάσταση των παλαιών κι αποσβεσμένων δικτύων ενέργειας! …Εξόδων «ευαισθησίας» για πολυδάπανες χρήσεις νέων τύπων ενέργειας! …Θα οδηγούσαν τα κράτη σε «αυτοκτονικές» αντιπαραγωγικές πολιτικές, οι οποίες οδηγούσαν σε «λουκέτα» βιομηχανιών …Θα οδηγούσαν σε ακύρωση τεράστιων γεωργικών εκτάσεων, που θα τα εξανάγκαζαν σε εισαγωγές ειδών διατροφής. Ταυτόχρονα μπορούσαν να βάλουν και τα ίδια τα νοικοκυριά σε διαδικασία δανείων! Θα τα έβαζαν —και πάλι στο όνομα της «ευαισθησίας»— να ανακαινίσουν αλλά και ν’ αναβαθμίσουν «ενεργειακά» τα σπίτια τους …Να ξαναγοράσουν τις οικοσκευές τους και μάλιστα πολλαπλές φορές, εφόσον συνεχώς αυτές γίνονται ολοένα και «φιλικότερες» προς το περιβάλλον …χωρίς αυτό να έχει τέλος!

…Να ξαναγοράσουν τα αυτοκίνητά τους, τα οποία επίσης θα γίνονταν «φιλικότερα» με το περιβάλλον …σ’ έναν σχεδιασμό επίσης χωρίς τέλος! …Να πάνε ακόμα και διακοπές —αφού τελειώσουν με όλα αυτά—! Όλα αυτά βέβαια με «δανεισμό» …Με υπέρμετρο σε αυτοκτονικό βαθμό δανεισμό.
Κανένα πρόβλημα για τους τοκογλύφους …Δικοί τους ήταν οι «ηγέτες» που θα πρόδιδαν τα κράτη και θα τα οδηγούσαν στον οικονομικό όλεθρο. Όλα αυτά, τα οποία υποτίθεται έδιναν στα κράτη και τους λαούς, κατέληγαν στο τέλος και πάλι στις δικές τους «τσέπες», εφόσον οι ίδιοι ήταν που «τύπωναν» τα χρήματα με τον τόνο. Έχοντας τον έλεγχο των δύο μεγάλων νομισμάτων τής Δύσης, τα οποία κατέληγαν στον ίδιο «κουβά» των ίδιων
«ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ», δεν είχαν πρόβλημα να «επιδοτούν» τις επιλεγμένες πολιτικές …Καί «φιλάνθρωποι» καί «γενναιόδωροι»! Δεν ήθελαν να φαίνονται σαν κοινοί δανειστές με συμφέροντα, αλλά σαν οραματιστές χρηματοδότες με «όραμα» την εξάλειψη της φτώχειας κι ένα καθαρό περιβάλλον.

klima5

Με έναν Γκρίνσπαν από τη FED κι έναν Τρισέ από την ΕΚΤ, «έσπρωχναν» τα κράτη και τους λαούς στις «κρεατομηχανές» των Άκερμαν της Ντόιτσε Μπανκ ή τον Μπλανκφάιν της Γκόλντμαν Σακς! Αυτοί έφτιαχναν τα «σάβανα» των κρατών και οι «επενδυτές» τύπου Μπάφετ, Σόρος, Μάντοφ κλπ. γνώριζαν το «στημένο» παιχνίδι κι έστηναν τα Funds των «επενδυτών». Θέμα χρόνου ήταν τα κράτη να φτάσουν σε μια αδιέξοδη κατάσταση …Μια
κατάσταση που, για θεωρητικά άσχετους λόγους, θα τους έφερνε στην ανάγκη των τοκογλύφων …Στην ανάγκη αυτών που θα τους έβαζαν σε Μνημόνια «σωτηρίας»!

Αυτό ήταν το ζητούμενο …Στο όνομα της «σωτηρίας» τού Περιβάλλοντος «θυσιάστηκαν» τα κράτη και οι λαοί τους. Οι μανιακοί τής εξουσίας σαν τον Κίσινγκερ ήταν ευτυχείς. Εφόσον δεν μπορούσαν να επιβάλουν τις πολιτικές τους ως αιρετοί εξουσιαστές, θα τις επέβαλαν ως δανειστές. Αυτοί ήταν που με το «δίκιο» του δανειστή άλλαξαν όλους τους νόμους για την ελεύθερη κίνηση εργαζομένων και κεφαλαίων, για να μπορούν να αλώσουν τα κράτη και να τα διατηρούν υπό καθεστώς συνεχούς εμφυλιοπολεμικού εκβιασμού.

Αυτοί ήταν που άλλαξαν τους νόμους που προστάτευαν τις δημόσιες περιουσίες από τα αρπακτικά των ιδιωτικοποιήσεων. Αυτοί ήταν που άλλαξαν τους νόμους περί του δικαιώματος αγοράς και κατοχής περιουσίας από αλλοδαπούς μέσα στα εθνικά κράτη. Όλα αυτά με τη χρήση των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ στα οποία τυπικά και άτυπα έχουν βάλει όλα τα κράτη. Όλα αυτά έγιναν με τη χρήση των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, που τους επέτρεψαν να
«παρακάμψουν» τα τοπικά συστήματα Δικαιοσύνης και να μετατρέψουν τους Συνταγματικούς Νόμους σε «κουρελόχαρτα». Όλα αυτά με τα «εργαλεία» των δικών τους εγκληματικών οργανώσεων τύπου «Νομισματικού Ταμείου» και «Διεθνούς Τράπεζας» …Τα «εργαλεία» των δικών τους Στρος Καν.

Όταν λοιπόν τελείωσαν τη «συμβουλευτική», που οδηγούσε στον τεράστιο δανεισμό των κρατών, ανέλαβαν πλέον την πραγματική εξουσία ως δανειστές, οι οποίοι έπρεπε να προστατεύσουν τα χρήματά τους και βέβαια τα νέα αποκτήματά τους από τους «ανεύθυνους» ανθρώπους! Αυτήν τη στιγμή το WEF είναι το παγκόσμιο «κόμμα», το οποίο στην κυριολεξία κυβερνά τα κράτη ερήμην των λαών! Τα κυβερνά στον απόλυτο
βαθμό ως το κόμμα των «δανειστών»! …Το κόμμα το οποίο πλέον αποφασίζει για τις φορολογίες, τις ενεργειακές πολιτικές, τις αγροτικές πολιτικές. Ακόμα δηλαδή και να θέλει μια εθνική κυβέρνηση να τους παρακάμψει, δεν μπορεί, γιατί οι πάντες έχουν βρεθεί μπλεγμένοι μέσα στον «ιστό» των δανειστών. Δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή στον κόσμο ούτε ένα κράτος που να μην είναι εξαρτώμενο από τον δανεισμό! Δεν υπάρχει ούτε ένας
παραγωγός, ο οποίος να μην είναι εξαρτώμενος από τον δανεισμό. Εκ των δεδομένων, λοιπόν, όποιος ελέγχει το κόστος δανεισμού, ελέγχει την ανταγωνιστικότητα των κρατών και άρα τα εκβιάζει με στέρηση. Όποιος ελέγχει το κόστος δανεισμού, ελέγχει το κόστος παραγωγής τής τροφής και άρα εκβιάζει τους πολίτες με πείνα!

Τα παράκεντρα εξουσίας έγιναν πιο ισχυρά από τα μεγάλα κέντρα εξουσίας. Στο Νταβός παίρνονται πιο μεγάλες αποφάσεις από τη Ρώμη ή την Ουάσιγκτον. Κανένα κράτος δεν μπορεί ν’ αποφασίσει για την ενεργειακή του πολιτική —η οποία θα το «απελευθερώσει»—, εφόσον είναι υποδουλωμένο στα χρέη, τα οποία του επιβάλουν τις ανεμογεννήτριες και τα ηλιακά πάνελ! Κανένα κράτος δεν μπορεί ν’ αποφασίσει για την
αγροτική του πολιτική —η οποία θα το «απελευθερώσει»—, εφόσον είναι υποδουλωμένο στα χρέη, τα οποία του επιβάλουν την καταστροφή των γεωργικών εκτάσεων και τις υποχρεωτικές καλλιέργειες! Αυτό είναι το επίτευγμα των «ευαίσθητων» του WEF! Όπως κάποτε όλα τα κράτη ήταν εξαρτώμενα από την ενέργεια —και άρα απ’ αυτούς που έλεγχαν τη «ροή» της— έτσι και τώρα είναι εξαρτώμενα από αυτούς που ελέγχουν την
«ενέργεια» του χρήματος και τη «ροή» των δανείων! Όπως κάποτε οι φεουδάρχες έλεγχαν την ποσότητα της τροφής που θα έδιναν στον κόσμο, αδιαφορώντας για τις ανάγκες του, έτσι και σήμερα οι χρηματοδότες των παραγωγών —έμμεσα— ελέγχουν το ίδιο. Η ανθρωπότητα σήμερα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να σωθεί παρ’ όλη τη γνώση που έχει, γιατί απλούστατα ΔΕΝ συμφέρει τους δανειστές της. ΚΑΜΙΑ λύση δεν θα δοθεί στο ενεργειακό ή το επισιτιστικό πρόβλημα, γιατί απλούστατα ΔΕΝ συμφέρει τους νέους τυράννους της!!! …Δεν συμφέρει αυτούς, οι οποίοι τα έχουν αρπάξει ΟΛΑ!!! Στους ανθρώπους το μόνο που έχει απομείνει είναι η «ευτυχία».

klima6

Γι’ αυτόν τον λόγο είδαμε στην πρόσφατη «μάζωξη» των G7 τον CEO τής Μπλακ Ροκ —τον Εβραίο Φινκ— να «παρακάμπτει» τους ηγέτες των
ισχυρών κρατών και να μιλάει σαν «αφεντικό» τους …Να μιλάει σαν Υπερκυβερνήτης που ορίζει τους στόχους και τις κατευθύνσεις τής ανθρωπότητας …Να μιλάει σαν Υπεράνθρωπος, τον οποίο πρέπει ν’ ακολουθήσουν οι «ταπεινοί» …Αυτοί, οι οποίοι δεν θα έχουν τίποτε και θα πρέπει να είναι «ευτυχισμένοι».

Για όλους αυτούς τους «κυβερνήτες» οι «κατώτεροι» άνθρωποι δεν αποτελούν πρόβλημα …Γνωρίζουν πώς να τους εξουδετερώνουν …Σεξ, ναρκωτικά και social media …Να μην τους ανήκει τίποτε και να είναι ευτυχισμένοι! Έβαλαν μπροστά τους να τους οδηγούν οι ανώμαλοι των LGBTQ και εκείνους που δεν «ακολουθούν» τούς «μαζεύουν» με τα γνωστά ναζιστικά κόλπα των χαρακτηρισμών και των «ετικετών». Θα βάλουν εκατομμύρια αφελών παιδιών να «ακρωτηριαστούν», για να «κατασκευάσουν» τους γενίτσαρους ευνούχους του μέλλοντος! Όποιος «διαφωνεί» είναι «ανεύθυνος» και «ψεκασμένος» ή «συνωμοσιολόγος» …Όποιος εκφράζει διαφορετική άποψη, είναι εκφραστής «ρητορικής μίσους»! Το ίδιο δεν φοβούνται και την αντίδραση και των κρατών. Τα ελέγχουν απόλυτα.

Τα ελέγχουν μάλιστα σε βαθμό να τα απειλούν ακόμα και με τη βία. Οι ελάχιστοι Εβραίοι Σιωνιστές απειλούν όλα τα κράτη με βία. Πώς γίνεται αυτό; …Με τη μάστιγα της ΛΑΘΡΟμετανάστευσης. Οι ΛΑΘΡΟμετανάστες είναι ελεγχόμενοι απολύτως από τους «ευαίσθητους» Σόρος τού WEF. Με στρατιωτικού τύπου «βραχίονες» τύπου Antifa ή BLM —που όλα τους είναι συγκοινωνούντα δοχεία— απειλούν ολόκληρα κράτη με βίαιη
διάλυση. Έχουν εντοπίσει κι έχουν ενεργοποιήσει όλες τις διχαστικές τάσεις μέσα στα εθνικά κράτη και εκεί είναι που «πιέζουν».
Αυτό, το οποίο δεν ξέρουν όλα αυτά τα κτήνη, είναι ότι το «κλίμα» αλλάζει …Αλλάζει όμως το «κλίμα» που υπάρχει για τους ίδιους και όχι για τον Πλανήτη. Οι λαοί ΔΕΝ τους ανέχονται πλέον …Τους είδαν να αιματοκυλούν την Ουκρανία και τους μίσησαν! …Τους είδαν να αιματοκυλούν τη Γάζα και τους σιχάθηκαν! Θέμα χρόνου είναι να στραφούν εναντίον τους και δεν υπάρχει δύναμη που να μπορεί να σταματήσει έναν οργισμένο  ανθρώπινο όχλο.

Ένα σύνθημα αρκεί και θα «πυρπολήσει» ολόκληρο τον κόσμο. Τον κόσμο που νόμισαν ότι μπορούν να τον «ματώνουν» για να ικανοποιούν τις άρρωστες ορέξεις τους. Θέμα χρόνου είναι οι ανώμαλοι παιδεραστές, οι οποίοι παριστάνουν τους «ευαίσθητους», τους «δανειστές» και τους «φιλάνθρωπους», να μπουν στο στόχαστρο δισεκατομμυρίων ανθρώπων. ΚΑΝΕΝΑ υπόγειο καταφύγιο δεν θα τους σώσει από μια καταστροφή, η οποία μόνον αυτούς θα αφορά και κανέναν άλλον. Καλό το «παραμύθι» τους, αλλά δεν είχε «δράκο» …Ο «δράκος» —δυστυχώς γι’ αυτούς— είναι με  τα παιδιά αυτού του κόσμου …και είναι θυμωμένος!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Επιτέλους κάτι τόσο πέρα για πέρα αληθινό! Καλή Παναγία σε όλους τους Ορθοδόξους Χριστιανούς!

  2. Να ειστε καλα εσεις που γραψατε το αρθρο μαζι με τους Αγαπημενους σας. πολλοι τα γνωριζουν αυτα εδω και χρονια. Πολλοι περισσοτεροι ομως δεν τα γνωριζουν και αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα. Οπως επισης στους πολλους υπαρχουν και αυτοι που γλυφουν για κοκαλα και οχι μονο χωρις να γνωριζουν οτι μια μερα θα τους φανε και αυτους χωρις δευτερη σκεψη. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα ολοκληρωσουν το σατανικο σχεδιο τους. Οι καταστροφες ομως που θα αφησουν μεχρι να πεσουν θα ειναι ολεθριες και τρομακτικες. ηδη συμβαινουν. Ουτε η κολαση θα ειναι αρκετη για να πληρωσουν για τα εγκληματα τους Ερχετε Νεμμεσις για ολους σας Ερπετα….

  3. Από τρύπα του όζοντος σε υπερθέρμανση του πλανήτη και αυτή σε κλιματική αλλαγή και μην μου πει κανείς για την τρύπα μου δεν είναι σαν την δικιά σας

  4. Μόνο η παγκόσμια διαμαρτυρία και ο ξεσηκωμός των λαών, θα κλονίσει την δικτατορία των καρτέλ και των ξένων τραπεζιτών στην Η φτωχοποίηση των λαών.

  5. Μωρε ποια ειναι η λυση???? Απο διαπιστωσεις χορτασαμε.

    1. Εσείς που κάνετε μόνο θόρυβο εξελίσσεστε στην χειρότερη μάστιγα…Για τίποτε δεν είστε και προσπαθείται να σκορπίσετε την μιζέρια σας στον χώρο.

  6. φοβερο αρθρο τεκμηριωμενο με πραγματικες αληθειες. Το σεβασμο και τα συγχαρητηρια μας στον κ τραιανου

  7. Θαυμάσια Ανάλυση . Μπράβο Μακελειό γιά τήν επιλογή καί γνωστοποίηση τού Άρθρου στους αναγνώστες .

Comments are closed.