Κ@λοτούμπα η Έλενα Ακρίτα! “Έφτυσε” Αχτσιόγλου και ακολούθησε το… ρεύμα (Ψαρο)Κασσελάκη

Κοινοποίηση:
5973149

Με μία ανάρτησή της στο Facebook το πρωί της Τρίτης, η Έλενα Ακρίτα εξέφρασε τη στήριξή της στον Στέφανο Κασσελάκη, ενόψει του β΄γύρου εκλογής προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα εξήγησε τον λόγο που δεν στηρίζει την Έφη Αχτσιόγλου, όπως ήταν η αρχική της επιλογή.

Όπως υπογραμμίζει: «Στις 17 Ιουλίου με άρθρο μου στο @news247 δήλωσα πως στις εσωκομματικές εκλογές θα στηρίξω την Εφη Αχτσιόγλου, απαριθμώντας τους λόγους που καθόρισαν την επιλογή μου».

«Όμως η προεκλογική περίοδος με αποκορύφωμα της δηλώσεις της υποψήφιας Προέδρου την βραδιά της πρώτης Κυριακής, επαναδρομολογούν την πορεία μου. Η απαξίωση του 45% με χαρακτηρισμούς για το «θολό» αποτέλεμα και την έλλειψη σοβαρότητας των ψηφοφόρων με προβλημάτισαν ιδιαίτερα.

Σέβομαι την πλειοψηφία και θεωρώ ότι πρέπει να ακούμε προσεχτικά αυτό που προσπαθεί να μάς πει, χωρίς να την ακυρώνουμε επειδή απλά δεν μάς αρέσουν τα νούμερα», προσθέτει.

Και συνεχίζει: «Λίγο αργότερα, ο Στεφανος Κασσελάκης αντί να σχολιάσει επικριτικά τους συνυποψήφιους του, επέλεξε να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για την τραγωδία στη Λιβύη – κάτι που πιστώνεται θετικά στην προεκλογική του πορεία».

«Μόνον οι ανόητοι αγκιστρώνονται στην αρχική τους επιλογή και δεν την επαναξιολογούν όταν τα δεδομένα αλλάζουν. Επί προσωπικού, δεν έχω πολιτικές βλέψεις, δεύτερες σκέψεις και υστεροβουλίες. Δεν μπήκα στην Πολιτική για να κάνω καριερα, αλλά για να προσφέρω ό,τι μπορώ στον πολύπαθο τομέα των Ανθρωπινων Δικαιωμάτων», καταλήγει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Internationalist-Akrita.. σιγα μην δεν πηγενες στον διαλεχτο απο το εξωτερικο που ηρθε να μας κανει ΛΑΟΤΚΙ προπαγανδα. Σε εχουμε καταλαβει Ακριτουλα..

  2. Όταν ψηφίζει ο Έλληνας τούτο το πράμα,θα μου πεις μετά, γιατί ή άλλοι είναι καλύτερη ;;;Σκατα στα μουτρα τους είναι,

  3. Mωρέ έχεις και παραέχεις πολιτικές βλέψεις και υστεροβουλίες. Στη Δημοσιογραφία απέτειχες με τα κρύα αρθράκια που έγραφες και τις άνοστες νουβέλες σου.

  4. ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟ ΠΑΝΕ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΔΟΧΗ ΜΗΠΩΣ;

  5. Ολοι συντονίστηκαν στην ίδια συχνότητα…Τυχαίο;;;

  6. Η φωτογραφία αποδικνύει πως ο χρόνος είναι λίγος και περνάει γρήγορα. Ο καθένας το ξοδεύει όπως νομίζει και μπορεί. Ακόμα και αν του μένει λίγος… Το πιο δημοκρατικό πράγμα είναι ο θάνατος. Δεν κάνει διακρίσεις και δεν δέχεται χρήμα.

      1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟΣ.ΑΣ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ

  7. Αυτή την κυρία την παρακολουθώ χρόνια. Δεν είναι σοβαρό άτιμο. Προσπαθεί να παρουσιάζεται ως ο Πάπας με το αλάθητο,
    Και δίδει “εντολές” στον κόσμο επί παντός επιστητού.

  8. Σιγά τώρα, κάτι μας είπες.. ψιτ δεν ψιχαλίζει, σε φτύνουν!!!

  9. ΒΡΕ ΤΗΝ ΜΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΙΦΗΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΣΕΠΟΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΠΟΙΔΟΜΑ ΑΓΑΜΗΣ ΘΥΓΑΤΕΡΑΣ….

  10. οποιον γουσταρει ακολουθει..λογαριασμο θα σας δωσει μαχητες του πληκτρολογιου

  11. Και που το περίεργον;;;Οι κομμουνισταί πάνοτε αυτό έκαναν!Πήγαιναν πάντοτε εκεί που τους έλεγε η πρεσβεία και εκεί που μοίραζαν τα “κασσελάκια” με τις χρυσές λίρες!Βλέπε την περίοδο 1942-1944….Ξέρουν αυτοί!

  12. Ρε Ακρίτα αφού σέβεσαι το 45% (66.000 άτομα) που ψήφισε τον Ψαρο-Κασέλα, γιατί δεν σέβεσαι το 41% (2.100.000 άτομα) που ψήφισε ΝΔ και Κούλη και το απαξιώνεις με τους χαρακτηρισμούς σου?
    Ασ’ το καλύτερα. Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω.

  13. την είδε τη δουλειά ότι το ξένο σύστημα θέλει το παιδί του σωλήνα από το αμέρικα και πήγε με τον “εκλεκτό” … είπα ξείπα …όλοι οι συστημικοί είναι ίδιοι, είτε γαλάζιοι, είτε κόκκινοι, είτε πράσινοι …περιμένουν υπομονετικά και όταν πάρουν εντολή εφαρμόζουν ότι συμφωνήθηκε

  14. Όμοια τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα.

  15. Η γιαγιουλα δε παει να ζησει τα τελευταια χρονια της ζωης της σε κανενα χωριο με καθαρο αερα να ξεμπλοκαρει και ο εγκεφαλος λιγακι στη φυση ?

  16. Αυτή πάντα στήριζε τους γκέϋ και δεν το αποκλείω να είναι κρυφολεσβία.Ποιός ασχολείται με την ξινή την γριά;

  17. Περιληπτικα εκανε το οχι ναι σαν το τεως λαμογιο αφεντικο της στο δημοψηφισμα που τωρα δρομολογει ψαρια και κασσελες για λογαριασμο των “συμμαχων” μας! Αλλωστε γνωστη η αγαπη της στις λουγκρες δεκαετιες τωρα!

  18. φαντασου την ακριτα σε πανελ του φιλιππου καμπουρη με τζανη, βουνελακου, κουμαριανου, μπουτια και εθνικο σταρ

  19. Απο της μυλωνους τον κ…. τι περιμενεις καλλιγραφιες

  20. σουργελα ολοι σας…..και προδοτες της πατριδος φυσικα…….

    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο Η Λ Ι Α Σ

  21. η Ακρίτα είναι μια μπουρζουαρία που γεννήθηκε κακομαθημένο κωλόπαιδο σε πολύ πλούσιο σπίτι που ήταν πλούσιο επειδή ήταν διαπλεκόμενο με την εξουσία και τα συμφέροντα, “μεγάλωσε στα πόδια του Αντρέα” όπως ή ίδια έχει δηλώσει (μέσα στη μαφία δηλαδή που την έπαιζε στα πόδια της….. ) και έζησε πουλώντας αριστερές ατάκες και εξυπνάδες που την πλήρωναν να γράφει τα μέλη της μαφίας της που είχαν και τις εφημερίδες! Στα μεσοδιαστήματα, ήταν Μύκονο, Παρίσι, Λονδίνο και ξόδευε τα έτοιμα που είχε και αυτά που της δίνανε χαρτζηλίκι από πολύ συγκεκριμένες φυλλάδες και μόνο από αυτές, ποτέ δεν τη ζήτησε κανείς σε κανένα άλλο έντυπο ή μέσο. Έγραψε και 1-2 σαπουνόπερες και τώρα που τέλειωσαν τα έτοιμα και τα πόστα άλλαξαν χέρια και πείνασε, μπήκε να την ταϊζει με δημόσιο χρήμα ο ταλαίπωρος αυτός λαός. Μια παλιοπατσαβούρα άχρηστη είναι που δεν παρήγαγε ποτέ τίποτα, δε δούλεψε ποτέ στη ζωή της και δεν δημιούργησε το παραμικρό! Μια άχρηστη τεμπέλα που μόνο χέζει και τρώει που ήρθε η ώρα της να πάει να συναντήσει τον Αντρέα. Φτάνει ο κηφηνισμός

  22. Ποιος περίμενε κάτι άλλο από αυτό που είπε και θα κάνει αυτή; Ανήκει στην ίδια συνομοταξία και συνάφι με τον ή την κασέλα του ή της Λάκη. Όποιος ξέρει ότι ένα και ένα κάνει δύο, λύνει εύκολα γρίφους και προβλήματα που για άλλους κάνουν ή θέλουν να φαίνονται δύσκολα. Ξυπνάτε!!!

  23. Τώρα σέβεται την πλειοψηφία αλλά στις εθνικές εκλογές βρίζει όσους δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και την μουτσούνα της…

  24. “Όπου φυσάει ο άνεμος” όπως τραγουδούσε ο Τουρνάς

Comments are closed.