Κολωνός: Για σεξουαλική «συνεύρεση» με τη 12χρονη μιλά ο Μίχος

Κοινοποίηση:
mitera-mixos-arthroy

Κεκλεισμένων των θυρών διεξάγεται από πρωί η δίκη για τη συστηματική σεξουαλική κακοποίηση και την εκπόρνευση της 13χρονης σήμερα από τον Κολωνό.

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η θεία της ανήλικης που πρώτη κατήγγειλε τη φρίκη που ζούσε το ανήλικο παιδί επί 4 μήνες στα χέρια των κακοποιητών της.

Νωρίτερα, οι δικηγόροι των κατηγορουμένων υπέβαλαν αίτημα για διατύπωση συμπληρωματικών ερωτήσεων στην ανήλικη, μιας και όπως υποστηρίζουν, από τις καταθέσεις της δεν προκύπτει με σαφήνεια αν γνωστοποιούσε στους κακοποιητές της την πραγματική της ηλικία.

Εφόσον το αίτημα γίνει δεκτό από το δικαστήριο, η ανήλικη θα μεταβεί στο «Σπίτι του Παιδιού» και με παρουσία ψυχολόγου, αυτή θα απαντήσει στις προσυμφωνημένες ερωτήσεις, με μαγνητοσκόπηση της διαδικασίας. Οι απαντήσεις της ανήλικης θα αναγνωστούν από τον πρόεδρο της δίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ανάγνωση του κατηγορητηρίου από την Εισαγγελέα, ο Ηλίας Μίχος, έλαβε το λόγο, παραδέχθηκε τη σεξουαλική συνεύρεση με το θύμα, αρνούμενος κατηγορηματικά τις βασικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει, της διακεκριμένης μαστροπείας και του βιασμού κατ‘ εξακολούθηση του θύματος.

Η επίσης βασική κατηγορούμενη μητέρα της 13χρονης, αρνήθηκε την οποιαδήποτε συμμετοχή με την εκπόρνευση και τη διακίνηση πορνογραφικού υλικού του παιδιού σε «αρρωστημενους» πελάτες.

Οι μάρτυρες κατηγορητηρίου είναι 14, αλλά η υπεράσπιση των κατηγορουμένων αναμένεται να ζητήσει την εξέταση δεκάδων μαρτύρων υπεράσπισης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΙ ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΣΒΟΣ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ;

  2. ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ!!!

Comments are closed.