Κολωνός: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για πυροβολισμούς σε βάρος 25χρονου στην πλατεία Πέτρουλα

Κοινοποίηση:
jkgkjgjkgj

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ για πυροβολισμούς σε βάρος 25χρονου το βράδυ της Τετάρτης (18.09.2024) στον Κολωνό.

Μετά από αναζήτηση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και της Αμεσης Δράσης συνελήφθησαν στον Κολωνό τέσσερα άτομα, τρεις Έλληνες και ένας αλλοδαπός, ηλικίας 32, 26, 23 και 20 ετών, που πυροβόλησαν τον 25χρονο στην Πλατεία Πέτρουλα στον Κολωνό.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι κινούμενοι με δύο αυτοκίνητα στη Πλατεία Πέτρουλα, πλησίασαν τον 25χρονο που ήταν πεζός και χωρίς να βγουν από το όχημα πυροβόλησαν προς το μέρος του χωρίς να τον τραυματίσουν.

Μετά από αναζητήσεις αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στην ευρύτερη περιοχή βρήκαν τα δύο αυτοκίνητα με τα τέσσερα άτομα και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού.

Σε έρευνα στα αυτοκίνητα βρέθηκε και κατασχέθηκε κάλυκας πυροβόλου όπλου. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response