«Κοράκια» πάνω απ’ τον «θρόνο» της Ελένης! Ποιοι καραδοκούν και γιατί προπονείται εντατικά η Αντελίνα. Χαμός στο παρασκήνιο!

Κοινοποίηση:
menegaki_

Οι συζητήσεις για την επόμενη μέρα μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha έχουν ήδη ξεκινήσει. Στο κανάλι υπάρχουν διάφορες σκέψεις για τη διαμόρφωση της μεσημεριανής ζώνης την επόμενη σεζόν και είναι αρκετά τα εναλλακτικά σενάρια που εξετάζονται.

Στο κανάλι προετοιμάζονται για τη νέα εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρηπου θα ξεκινήσει μέσα στο Μάρτιο. Πρόκειται για μια καθημερινή εκπομπή που θα προβάλλεται μαγνητοσκοπημένη αμέσως μετά την ολοκλήρωση της «Ελένης». Το concept βασισμένο σε ξένο format θα είναι κάτι μεταξύ τηλεπαιχνίδιου και ριάλιτι όπου η Αντελίνα θα επισκέπτεται οικογένειες στα σπίτια τους, θα υπάρχουν διάφορες δοκιμασίες και στο τέλος οι διαγωνιζόμενοι θα κερδίζουν δώρα.

Διαβάστε περισσότερα στο PatKiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ή αντιπαθητική Ελεονώρα Μελέτη, η Αντελίνα Βαρθακούρη και το πουτ@ναριό Σταματίνα Τσιμτσιλή ερίζουν για την χρυσοπληρωμένη καρέκλα της αγράμματης Ελένης πίπ@ς Μενεγάκη.

Comments are closed.