ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΕΛΟΣ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΜΑΝΤΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 22:ΟΟ ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΗ – ΕΝΤΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ – ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΑΚΟΥΑ “ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ” ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ

Κοινοποίηση:
χαρδαλισ

Αυστηρά μέτρα για να μην επιβαρυνθεί η επιδημιολογική εικόνα – «Ναι» θα υπάρξουν επιπλέον μέτρα για την Πρωτοχρονιά αν επιβαρυνθεί η κατάσταση τα Χριστούγεννα –


Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου αναφορικά με τις εξελίξεις της πανδημίας στην Ελλάδα, το «παρών» έδωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Δεν θα είναι ίδια τα φετινά Χριστούγεννα, όπως δεν ήταν και το Πάσχα.

Δεν θα πάμε σε ρεβεγιόν, ούτε με μεγάλες παρέες. Υπενθυμίζουμε τι θα ισχύσει στις γιορτινές ημέρες:

-Μέχρι εννιά άτομα και δύο οικογένειες.
-Η απαγόρευση από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί θα συνεχιστεί χωρίς εξαίρεση. Μόνη εξαίρεση στο εύρος των ελέγχων και ιδιαίτερα στις περιοχές με αυξημένο φορτίο.
-Τα παιδιά δεν θα βγουν τα πουν τα κάλαντα
-Επιτρέπεται η τέλεση λειτουργιών τα Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτων. Μέχρι 25 άτομα στις εκκλησίες και μέχρι 50 στους Μητροπολιτικούς Ναούς.

Όσον αφορά στη Δυτική Αττική, οι σαρωτικοί έλεγχοι του ΕΟΔΥ δείχνουν ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν ιδιαίτερα επιβαρυντικά στοιχεία. Στον Ασπρόπυργο υπήρχαν 179 ενεργά κρούσματα, στην Ελευσίνα 78 και 25 στη Μάνδρα».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα αποφασιστούν επιπλέον μέτρα για την Πρωτοχρονιά, σε περίπτωση που η κατάσταση επιβαρυνθεί κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας απάντησε: «Ναι».

Μαγιορκίνης: Ιδανικό είναι να κάνουμε γιορτές στο σπίτι μας

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης από την πλευρά του δήλωσε:

«Η πανδημία καταγράφει 78 εκατ. διαγνώσεις, ενώ παραμένει αυξητικός ο αριθμός των ημερήσιων δοιαγνώσεων.

Στην Ελλάδα η μείωση των ενεργών κρουσμάτων συνεχίζεται. Ωστόσο, η κατάσταση στις ΜΕΘ παραμένει εξαιρετικά επιβαρυμένη. Στην Αττική έχουμε 15% λιγότερες διαγνώσεις σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Στη Θεσσαλονίκη έχουμε 28% λιγότερες διαγνώσεις. Στη Θεσσαλονίκη καταγράφεται έως και τρεις φορές μεγαλύτερο ιικό φορτίο σε σχέση με την Αθήνα. Στη Δυτική Αττική και στην Κοζάνη παραμένει υψηλά το ιικό φορτίο, ενώ στις άλλες περιοχές εμφανίζει μείωση.

Ο κλειστός χώρος, με τραγούδια και χωρίς μάσκα, είναι εστία υπερμετάδοση. Το ιδανικό είναι να κάνουμε γιορτές μόνο με την οικογένειά μας. Αν συναντηθούμε, καλό θα ήταν να είναι με τους ίδιους και να αποφύγουμε τους ηλικιωμένους. Τι πρέπει να κάνουμε:

-Να φοράμε μάσκα
-Να μην αγκαλιαζόμαστε και φιλιόμαστε
-Να αερίζεται ο χώρος
-Να αποφύγουμε ηλικιωμένους
-Αν έχετε συμπτώματα να μην επισκεφθείτε κανέναν και να επικοινωνήσετε με τον γιατρό σας

Όσον αφορά στο μεταλλαγμένο στέλεχος στη Βρετανία, δείχνει να έχει ελαφρώς μεγαλύτερη μεταδοτικότητα. Ακόμα και αν επαληθευτεί η ελαφρώς μεγαλύτερη μολυσματικότητα, δεν αλλάζει τον σχεδιασμό μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

  1. Ο Κούλης δεν το γλιτώνει το κρέμασμα ούτε μία στο εκατομμύριο.Παίζει με τη μαγκιά του Ελληνικού λαού και αυτό θα το πληρώσει στο τέλος.

  2. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΣΤΟΝ ΑΔΗ, ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΠΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΔ!!!!
    ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!
    ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ Η ΝΤΠ!!!
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΣΤΟΝ ΑΔΗ, ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!

  3. Και εμβολια και λαθραιοι και οικονομια και Ελληνοτουρκικα και ΝΤΠ και folli follie και οτι αλλο θελουμε θα λεμε!!!!
    Εσυ στους λαθραιους κολλησες????
    Μερος του συστηματος που διαβιουμε ειναι κι αυτοι!!!
    Γιατι θα τους αφησουμε απ εξω?????

  4. Και τι θα κανετε ρε τσουτσουνομυτη???? Θα βγουν τα πιτσιρικια για καλαντα και θα βαλετε τους πραιτωριανους σας να τα συλλαμβανουν????? Η ξεφτυλα εχει και ορια……Βαζουν σαν κυριο στοχο τους την Εκκλησια και τα πατροπαραδοτα εθιμα μας ή κανω λαθος?????

  5. Ο κουραδόμαγκας κοντοπίθαρος ,απατεώνας / σερίφης θέλει πολύ ξύ.λο για να στρώσει !

  6. Δεν φτάνει να κατηγορούν τους πρωιν και νυν ηγέτες αυτού του τόπου που τούς ανεβάζει τάχα δήθεν ο λαός τρόπος τού λέγειν πάντα υπήρχε ο δάκτυλος από έξω. Για αυτό μην αναρωτιέστε για την κατάντια μας. Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να καταλήσουμε αυτά τα τετελεσμενα.

  7. ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ …
    ΟΥΥΥΥΣΤΤ ΜΟ…..ΝΟ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ .

  8. ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ! άλλες εποχές, επί ΠΑΣΟΚ, είχαμε 10 διαφορετικές τραπεζικές κάρτες, χρεωστικές, πιστωτικές, είχαμε πάρει τα διακοποδάνειά μας για Αράχωβα για σπεσιαλ βόλτες, πληρώναμε με τις κάρτες (δανεικά και αγύριστα) τα σαλέ μας, τις αστακομακαρονάδες μας, τις βόλτες μας, τις φωτιές στις πλατείες, να πίνεις ένα καυτό ποτό, με τη γυναίκα και τα παιδιά μας, τη γκόμενα από την πόλη δίπλα μας (που της νοικιάζαμε το δωμάτιο για να μην έχει παράπονο), περνάγαμε σα Βασιλιάδες, βλέπω τις ΦΩΤΟ και νοσταλγώ τα ωραία χρόνια. Με τις εκπτώσεις μας στο ρεύμα του σπιτιού, που όλοι οι υπάλληλοι της ΔΕΗ είχαν, να καίνε στο φουλ τα κλιματιστικά, μεγαλεία. Και τώρα δες που μας κατάντησε η ΝΔ, ΤΟ ΚΚΕ,ο ΤΣΙΡΙΖΑ και το κακό συναπάντημα.

    1. Το διακοποδανειο το δικο σου πληρωνουμε ακομα ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΑΣΟΚΤΣΗ

    2. Μ αρεσει που τα λετε και καμαρωνετε κι ολας αν φυσικα δεν μας τρολλαρετε!!!!
      Ολα αυτα που κανατε εσεις και φαγατε με 10 μασελες μας εφεραν τα μνημονια !!!
      Και καλα να πληρωνατε εσεις την νυφη που φαγατε φαγατε φαγατε….
      Την πληρωσαμε κι εμεις που δεν πηραμε ουτε μια δραχμη δανειο και ζουσαμε μονο με τον ιδιωτικο μισθο μας φτωχα και τοτε οπως και τωρα….

  9. ΚΑΛΑΝΤΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ,,,ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΓΙΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ, ΟΧΙ ΕΘΙΜΟ…ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ…

    ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΗΜΑ, ΣΕ ΜΑΧΑΙΡΟΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΜΟΣΤΑΥΡΙΔΙΑΖΟΥΝ

    ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ

  10. ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΜΠΑΦΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2 ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΞΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ??

    1. όπως πλατεία αμερικής που οι λάθροι πουλάνε,χασικλώνονται,μαχαιρώνονται
      και η αστυνομία απουσιάζει
      για να μην ενοχλήσει το free ναρκεμπόριο.
      μπας και είναι δικό τους το “πράμα” ???? βρε μπας και παίρνουν ποσοστά ????

  11. Όλα τα κόμματα προθύμως υπακούοντας στις εντολές μας,
    νομοθετούν παμψηφεί όσα θέλουμε.
    Άπαντες οι χαζοψηφοφόροι γκόιμ στη σειρά για το βελόνι του Μουρλά.
    Κατ΄έτος υποχρεωτικές εμβολιο”θεραπείες”,
    μνημόνια,φόροι,φτώχια κ λαθρεποικισμός
    μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα.

  12. ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ!!!!

  13. Οι ‘εγκληματιες” που θα πουν τα καλαντα στις οικγενειες τους (θειους, παππουδες κλπ) θα εκτελεστουν δι’απαγχονισμου στην πλατεια Συνταγματος (μαλλον πρεπει να μετονομαστει σε πλατεια κουρελοχαρτου ετσι πυ το εχουν καταντησει).

  14. Πιστευω να το εχουν καταλαβει και οι πιο χαζοι Νεοδημοκρατες, πως ο Κουλης θα ειναι η ταφοπλακα του
    κομματος….
    Μακραν η χειροτερη και η πιο προδοτικη παραταξη που κυβερνησε μεχρι σημερα..
    Τα ανθρωπαρια αυτα ειναι τα πιστα σκυλια ξενων δυναμεων, που σκοπο εχουν να μας ξαποστειλουν μια ωρα αρχητερα..
    Να ξερουν ομως πως θα ψαχνουν τρυπα να κρυφτουν στο τελος…
    Ο κοσμος οχι μονο τους εχει καταλαβει αλλα περιμενει την καταλληλη στιγμη για να ξεσπασει επανω τους..
    Κυριακος Μητσοτακης, οπως λεμε ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΛΙΚΗΣ και τον πούτσο κλαιγανε και τον ξενυχτάγανε,…

  15. Άϊ στο διάολο αντίχριστε. Ακόμα και τα παιδιά ρε αλήτες. Ενα τριγωνάκι περιμέναμε να ακουσουμε τέτοιες μέρες με 2-3 πιτσιρίκια στην πόρτα μας να μας δωσουν δροσια και ζωή. Με μαγουλακια κόκκινα και βραχνές φωνουλες απ το τραγούδι. Πιτσιρικες με κόκκινα κασκολ και πιτσιρικαδες με λυμένα κορδόνια απ τον ποδαροδρομο. Ό,τι πιο γλυκό και ζεστό. Πέρυσι μια κατάκοιτη κυρία έστειλε στον δρομο την αδερφή της να βρει παιδιά. Ηταν ετοιμαθανατη και ήθελε να δει παιδιά, να ακούσει καλαντα, να γαληνέψει. Φέτος ευτυχώς δε ζει. Θα σε σιχενόταν, θα σε έφτυνε βρωμιάρη. Αλήτες, να το βρειτε εκεί που πονάτε περισσότερο, όλοι σας. Μέσα από την καρδιά μου και πιστεψε με, το ανάθεμα από τοσο κόσμο θα σας θερίσει.

  16. Το εμβολιο, στην παρουσα φαση – οχι δοκιμασμενο…και m – Rna….
    Τσογλαναραδες…στα ρουσφετακια σας…στο δημοσιο…να…κανετε το εμβολιο…που τους πληρωνετε…
    Να κανετε ρε, πειραματο-ζωα, τα κομματοσκυλα…
    Εμεις θα περιμενουμε…να δουμε…πως θα παει…
    Αν νοσησουμε…θα…παρουμε…τα φαρμακα…ακομα και αν δεν τα εισαγετε…(ειναι βεβαια ακριβα…)
    Ηδη κυκλοφορουν στην Ιταλια…κλπ.

  17. Πολιτική αλητεία σε όλο της το μεγαλείο, ο Χίτλερ είχε ανακαλύψει το φόβο των Εβραίων για να υποτάξει τους Γερμανούς και τον κόσμο. Οι νεοταξίτες της επανεκκίνησης δημιούργησαν και έσπειραν τον COVID 19. Ο δε Κυριάκος, γνωστός και ως το Γιουσουφάκι της Μέρκελ ακολουθεί εγκληματική πολιτική, δίκην πειραματόζωου.

    1. Εσύ εκεί το μυαλό σου σκατόψυχο ρατσισταριό. Στο 2% πήγατε ρε ξεφτίλες, φυλακή μπήκατε, σκορποχώρι γίνατε καρφώνοντας ο ένας τον άλλο κι εσύ εκεί οι πρόσφυγες και οι μετανάστες σου φταίνε… Το εμβόλιο πάντως χρηματοδοτούμενο απ΄τον Τραμπ, με πίεση για πρόωρη έγκριση απ΄τον Τραμπ, με πρώτο εμβολιασθέντα τον αντιπρόεδρο του Τραμπ και απ΄τα χεράκια του Μπουρλά θα το φας…

      1. ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΡΕ ΓΊΔΙ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΔΙΚΟΊ ΣΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΝΠΤ ΤΟ ΦΈΡΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ

      2. μπραβο ωραια συμπεριφορά απο αντιφα !!! ποιοι ειναι ρατσιστές τελικα αγαπητε που βριζεις αυτον που τολμησε να πει για τους λαθρο ??? ???

        1. παρεξηγηθηκε ο αλλος για τους λαθρο γιατι και οι δυο ειναι παρασιτα της κοινωνιας βρωμιαρηδες αμφοτεροι

          1. Ελα μου ντε!!!
            Τι ευθιξια μερικοι για τους λαθραιους!!!
            Ενταξει δεν ασχολουμαι μαζι τους δεν ανακατευομαι γιατι θα φαω και ξυλο απο πανω αλλα μερικοι που τους εχετε ιερες αγελαδες παρτε τους τωρα χρονιαρες νερες σπιτια σας να τους τραπεζωσετε και μετα στρωστε και στον καναπε βα ριξουν και κανα υπνακο!!!!

      3. βλεποντας συμπεριφορες σα τη δικη σου φιλε ε χρυσαυγήτης θα γινω και ας μην τους παω τωρα θα το κανω σε πείσμα για εσας που λατρευτέ τα λαθρο βαλτετα σπιτι σας εσεις οι πονόψυχοι που τον συν Έλληνα τον βριζετε και αγκαλιάζετε τους μελλοντικούς εκτελεστες σας

  18. Μεγάλη περιεργεια να δούμε που θέλουν να το φτάσουν το έργο. Στο τέλος όλοι αυτοί θα κρύβονται για να γλυτώσουν το ξύλο.

    1. ΘΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΟΠΩΣ ΕΦΑΓΑΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Ε; ΤΟΣΟ ΜΟΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;

  19. ΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΗΜΑ ΚΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΣΑΜΙΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ , Ο ΣΟΡΟΣ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΗΤΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ , ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΚΑΙ ΜΠΑΗΡΑΜΙ ΑΝΤΕ ΔΙΑΛΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

  20. η απόλυτη ξεφτίλα. τελικά λέγαμε δεν υπάρχει πιο πάτος μετά απο διακυβέρνηση Σύριζα. να που όμως υπάρχει. Η χειρότερη κυβέρνηση σε όλα με διαφορά. Απολύτως τίποτα δεν έκαναν σωστά. Απο τις πρώτες μέρες της πανδημίας το Μάρτιο όλες οι κινήσεις ήταν πρόχειρες χωρίς σχέδιο αέρα πατέρα όπως φάνηκε. μπαίνουμε στο 10 μήνα με ανυπολόγιστες ζημιές τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά για όλους πλην της κυβέρνησης που εξακολουθεί να τα βλέπει όλα καλά. Μιλάμε οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι. Χωρίς φως στο τούνελ αυτοί δεν έχουν σχέδιο ούτε για 24 ώρες κυριολεκτικά.

    ξημερώνει νέα μέρα και κάθε πρωι ανακοινώνουν νέα μέτρα. μπουρδέλο κανονικό. ΚΑΜΙΑ πρόσληψη στο ΕΣΥ που το είχαν ρημάξει επίσης όλοι οι προηγούμενοι απο το 1980 μέχρι σήμερα. Κόσμος έχει φτάσει στα όρια του απο όλες τις πλευρές και όλοι οι δείκτες φτάσαν στα τάρταρα. Ουτε μια μέρα χαράς δε μας αφήνουν να περάσουμε. Μαυρίλα στα κανάλια, βγαίνεις έξω μαυρίλα στους δρόμους, μελαγχολία άγχος κατάθλιψη και έχουμε και πληρώνουμε τους ηλίθιους να ‘κυβερνανε’ λες και παίζουν επιτραπέζιο παιχνίδι. Ίχνος λογικής στις κινήσεις τους έχοντας πραγματικα να κάνουμε με ηλίθιους και νοητικά καθυστερημένους που μόνο να τα αρπάζουν και να ρουφάν το αίμα του απλού κοσμάκη.
    Για να μη πω το τί γίνεται στις δημόσιες υπηρεσίες που τις έχουν επίσης αφήσει στο έλεος του θεού. Μιλάμε για υποθέσεις έχουν πάει ολα πίσω. Για μια ακόμα φορά απαράδεκτο κράτος, απαράδεκτη κυβέρνηση επιτέλους ποτε θα βάλει μυαλό ο Έλληνας να σταματήσει να ψηφίζει οικογένειες μέχρι να πεθάνει. περιμένουμε απο κικιλιες και μητσοτάκηδες και γεωργίαδηδες να μας σώσουν που αυτοί όλοι ξεπουλάνε ακόμα και τη μάνα τους για να προβληθούν. Καμιά άξια δεν έχουν ούτε για θρησκείες ουτε για πολιτισμό ούτε για πατρίδα. Μόνο να ζουν αυτοί καλά και να πεθαίνουν τα κορόιδα.

    αυτοι όπως το πάνε θα καταστρεψουν και το 2021 ότι απέμεινε όρθιο. θα χάσουμε και το επόμενο καλοκαίρι τουρισμό και έσοδα επίσης. μας πλασάραν το εμβόλιο δήθεν για σωτηρία και απο το “όλοι μέχρι φεβρουάριο θα εμβολιαστουν” φτάσαμε στο 1.5 εκατομμύριο εμβόλια μέχρι το Μάρτιο με το Πάσχα να ρχεται τέλη απριλίου και το καλοκαίρι επίσης. με ούτε καν το 10 % να έχει εμβολιαστεί πιθανόν μέχρι τότε θα έχουμε ακριβώς την ίδια κατάσταση. Για δείτε λιγο Κινα, νότια Κορέα, Ιαπωνία , Σιγκαπούρη. όλα άνοιξαν ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ σοβαρους περιορισμούς εκτός απο τους πρώτους 2 μήνες της πανδημίας. Περαστικά μας και ΄όποιος αντέξει με τους γεωργιάδηδες, χαρδαλιάδεσ, μητσοτάκηδες που έχουν μπαστακωθεί αυτοί μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

  21. Αυτον τον πουστη μονο που τον βλεπω σε φωτο ευχομαι να τον εχω σ’ενα δωματιο να μη βρειτε ουτε τα νυχια του

  22. Νάτος πάλι!!! Ξαναεμφανίστηκε ο σαδιστής σάτιρος Nick Hard!! με το soft 🐦!!!

  23. Δεν κοιτάζει ο ηλίθιος που το bloomberg μας έβαλε στις χειρότερες χώρες να ζει κανείς εν μέσω πανδημίας, ο κρατικοδίαιτος που κουνά και το δάκτυλο

  24. ..Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.

    1. Ας πρόσεχες τι ψήφιζες την πάτησες με τα συλλαλητήρια και εσύ .Καλή η συμφωνία των Πρεσπών θα μπορούσε και καλύτερη έτσι είπαν κάποιοι πολιτικοί που πηγαίνανε στα συλλαλητήρια.

Comments are closed.