Κουρουμπλής: “Υπάρχει καταγγελία ότι Γερμανοί νεοναζί έρχονται στον Έβρο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
720_706014_39a80fc79b-affb161981a1bc36(1)

Στα όσα συμβαίνουν στον Έβρο, αλλά και τη Λέσβο τα τελευταία 24ωρα, αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι κάπως έτσι ξεκίνησε ο εμφύλιος πόλεμος στην Ελλάδα.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε επίσης σε συνέντευξη στον ΣΚΑϊ, ότι υπάρχει καταγγελία πως στον Έβρο έρχονται Γερμανοί ναζί.

“Θα πρέπει η κυβέρνηση και στον Έβρο και στα νησιά να περιορίσει τη δραστηριότητα ιδιωτών. Υπάρχει κράτος συντεταγμένο, υπάρχει αστυνομία, Στρατός, δεν χρειάζεται να κυκλοφορούν διάφοροι τύποι με καραμπίνες…”, είπε ο κ. Κουρουμπλής.

Και συνέχισε: “Ξέρετε ο εμφύλιος πόλεμος στην Ελλάδα κάπως έτσι ξεκίνησε. Και δεύτερον υπάρχει μία καταγγελία του Die Linke ότι έρχονται στον Έβρο Γερμανοί ναζί”.

Διατύπωσε, επίσης, την άποψη ότι “στη Μυτιλήνη για λίγο υπήρξε ένας εμφύλιος πόλεμος”, διευκρινίζοντας ότι αναφέρεται στα όσα συνέβησαν μεταξύ των ΜΑΤ και των κατοίκων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ασε μας ρε Κουρουμπλη που και στον υπνο σας ακομα βλεπετε Νεοναζι, καραγκιοζηδες ψευτοαριστεροι της πλακας, που γεμισατε την χωρα με καθε ΑφροΑσιατικο σκουπιδι!!!!!!!!!

  2. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΛΙΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.
    ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΙ ΝΑΖΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΤΥΠΟΣ;
    Θα πρέπει η κυβέρνηση και στον Έβρο και στα νησιά να περιορίσει τη δραστηριότητα ιδιωτών..
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΟΡΓΩΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ;
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

  3. Υπαρχει κι αλλη καταγγελια που λεει οτι ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ εχουν κατακλυσει το ”ελληνικο” κοινοβουλιο και ολες τις δομες του κρατους και θελουν να γενοκτονησουν τους Ελληνες

  4. Οι Εθνοφυλακες οχι μονο καραμπινα αλλα και fn και g3 θα εχουν σαρεσει δεν σαρεσει

    Σκασε και μην προσβαλεις τους ακριτες.
    Ποιοι ακροδεξιοι και πρασινα αλογα ρε ψευτες!

    Εισασταν και θα ειστε παντα σταλινοφασισταρια.

    Θιγετε το λαικο συναίσθημα με τις μπουρδες που λετε ανικανοι και άχρηστοι αριστεροι πολιτικαντιδες.

    PS : Εσενα προσωπικά σε σκεφτομαι οταν θελω να γελασω… Θυμάμαι τις ξεφτιλες που ελεγες με την θαλασσα γεματη πετρελαια…
    Μπάτε κολυμπηστε ειναι καθαρα ελεγες… Και γελαγαν και οι πετρες…

  5. κουρουπλη βλαμμενε παρακαλα να μην γινει κανα μπαμ με τουρκια ή τους λαθρο γιατι θα σας κρεμασει ο κοσμος βλαμμενε με οσα εχετε κανει διαλυσατε την ελλαδα και συνεχιζεις ακομα να εισαι προκλητικος..Δεν θα βρισκεις στραβουλιακα τρυπα να κρυφτεις..

  6. Οι καλύτεροι εκπρόσωποι της Τουρκίας και του Σόρος οι συριζέοι Ανθέλληνες.Γιατί αφού δεν τους θέλουμε οι εισβολείς θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα;Γιατί αφού είμαστε φασίστες και ρατσιστές οι καλοί κουρουμπλιδες και βαρεμένοι συριζέοι δεν τους λένε να πάνε σε άλλες χώρες;Πως είναι δυνατόν να ζητείς άσυλο απο μια χώρα και να επιτίθεσαι σε αυτήν; Σε ποια χώρα έχει γίνει μαζικοί εισβολείς “μεταναστών” και πότε; Τους ζήτησε η Ελλάδα να έρθουν και τώρα δεν τους θέλει;Είναι η Ελλάδα πλούσια χώρα που θέλει εργατικά χέρια και δεν το ξέρουμε;Αφού είναι “μετανάστες” γιατί δεν έρχονται νόμιμα αλλά απ΄τους φράχτες; Και τέλος ποιος έχρισε προστάτες τους, του συριζέους; Κάντε σας παρακαλώ κ. Χίο αυτές τις ερωτήσεις εσείς η κάποοις άλλος στους συριζέους “αλληλέγγυους”

  7. Ναι, έχει δίκιο, υπάρχει αναγγελία ότι ο παπαξανθόπουλος …χάνει την έδρα και πάει στον κουρουπλή, ο οποίος σύμφωνα με …διασταυρωμένες πληροφορίες από το ντα λίκε παίρνει μεταγραφή από το συριζέικο και διορίζεται αρχηγός του λιμενικού στο χερσαίο τμήμα της κοίτης στον Εύρο για να κυνηγάει ακρίδες και φαλαρίδες που ζημιώνουν την παραγωγή των αγροτών. Πλάκα μας κάνεις ρε κουρουπλή που θα μας διδάξεις εν αποστρατεία και ιστορία. Πήγαινε να χορέψεις κανα κότσαρη και νανάβεις κανα κερί στον Αντρέα που σε έκανε γνωστό ώστε να βγαίνεις τώρα και να λες μ@λακίες…

  8. Θα ερθει η ωρα σου κουρουμπλη που ιδιωτης με καραμπινα θα σε καθαρισει. Αυτο φοβαστε.

  9. Στον συμμοριτοπόλεμο σας σκίσαμε τις σουφρες ρουληδες κομμουνιστές.
    Κουραμπλιτσα πως τυφλωθηκες;από φλοκια πακιστανου ή νιγηριανου;

Comments are closed.