Κουρσκ: Τρομακτικές απώλειες – Το ανατολικό μέτωπο καταρρέει!

Κοινοποίηση:
ψασψαψασψσψασ

Μέσα στον Αύγουστο οι απώλειες της Ουκρανίας στο μικρό τμήμα της ρωσικής περιοχής του Κουρσκ, όπου εισέβαλαν, ήταν τρομακτικές: 8.200 άνδρες και γύρω στα 1.000 τεμάχια εξοπλισμού όλων των τύπων.

Το Χολιγουντιανό σόου, που έστησαν για ανάταση του ηθικού του ουκρανικού στρατού, ξεφουσκώνει, η Ρωσία αποδεκατίζει μεθοδικά ό,τι έχει απομείνει. Εν τω μεταξύ, το Κίεβο δεν έχει πλέον εφεδρείες για να στηρίξει τον σημαντικό άξονα Ποκρόφσκ-Ουγκλεντάρ, το οποίο καταρρέει. Η μεγάλη Νότια Στρατιά διαλύεται ανήμπορη να προβάλει αντίσταση, όπως παραδέχονται ακόμη και στρατιωτικοί αναλυτές του Κιέβου.

Και μέσα σε όλα αυτά ήρθε η συντριβή του πρώτου F-16 και ο θάνατος του πιο έμπειρου Ουκρανού πιλότου, εκπαιδευμένου στις ΗΠΑ!

Τέλος, μέσα από τον… κουρνιαχτό των μαχών έχει ισχυρό συμβολικό χαρακτήρα η είδηση ότι η Ρωσία ξεπέρασε, ξανά, τις ΗΠΑ σε εφοδιασμό της Ευρώπης με φυσικό αέριο… Παρά το σαμποτάζ στους αγωγούς Nord Stream στην Βαλτική. Σαφές δείγμα ότι ο αμερικανικός σχεδιασμός ενεργειακής αποκοπής της ΕΕ από την Ρωσία καταρρέει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response