Κουτάβι μάσησε το δάχτυλο του ποδιού του ιδιοκτήτη του μέχρι το κόκκαλο και του «έσωσε τη ζωή»

Κοινοποίηση:
bulldog-chew-owners-toe-to-the-bone-1200x675

Αν είχατε ποτέ ένα κουτάβι στο σπίτι σας, θα ξέρετε αυτά τα χαριτωμένα πλασματάκια μασάνε ό,τι μπορούν. Ωστόσο τα άτακτα καμώματα ενός κουταβιού έσωσαν τη ζωή του ιδιοκτήτη του.

Ο David Lindsay λατρεύει το κουτάβι του, τον Harley, ένα μπουλντόγκ- και αυτός ο φίλος με τα χνουδωτά αυτιά μοιάζει εντελώς ακίνδυνος. Αυτό μέχρι να μάθετε τι έκανε ενώ ο David κοιμόταν.

Όταν εκείνος είχε αποκοιμηθεί στον καναπέ, ο Harley του αποφάσισε να «χτυπήσει».

«Κοιμόμουν στον καναπέ όταν μπήκε μέσα η γυναίκα μου και φώναξε: “Ντέιβ, το κουτάβι σου μασάει το δάχτυλο του ποδιού σου”. Το κουτάβι μου είχε σχεδόν μασήσει το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μου! Το μάσησε μέχρι το κόκαλο και το έσπασε» θυμάται ο David.

Κουτάβι μπουλντόγκ

Ο Harley

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ξυπνούσαν αν ένας σκύλος άρχιζε να βυθίζει τα δόντια του στο πόδι σας, αλλά το γεγονός ότι ο David δεν το πρόσεξε καν ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικό.

«Εξαιτίας όλων αυτών, ανακάλυψα ότι το πόδι μου είναι εντελώς μουδιασμένο, δεν αισθάνομαι τίποτα”» εξήγησε ο David.

Ο πατέρας των πέντε παιδιών, από το Ηνωμένο Βασίλειο, έσπευσε αμέσως στο νοσοκομείο Addenbrooke’s Hospital αφού ξύπνησε και βρήκε το δάχτυλό του σε κομμάτια και του χορηγήθηκαν ενδοφλέβια αντιβιοτικά για να σταματήσει η μόλυνση που προκλήθηκε από το δάγκωμα του σκύλου να εξαπλωθεί στα οστά του.

Οι γιατροί πραγματοποίησαν επίσης αξονική τομογραφία για το σπασμένο δάχτυλο του ποδιού του και ανακάλυψαν ότι ο David είχε όχι μία, αλλά δύο μπλοκαρισμένες αρτηρίες – γι’ αυτό και δεν μπορούσε να αισθανθεί τίποτα.

Τα ευρήματα σήμαιναν ότι ολόκληρο το πόδι του Ντέιβιντ θα κινδύνευε με ακρωτηριασμό αν δεν διορθωνόταν το πρόβλημα. Χάρη στον Harley, οι γιατροί μπόρεσαν να επέμβουν εγκαίρως πριν τα πράγματα ξεφύγουν.

Κουτάβι μπουλντόγκ

Αντί να μισήσει τον σκύλο του που του έκοψε το δάχτυλο του ποδιού του, ο David ήταν ευγνώμων και λάτρευε τον Harley  ακόμα περισσότερο γι’ αυτό.

Υποστήριξε ότι ο σκύλος «του έκανε χάρη» μασώντας του το δάχτυλο του ποδιού του και ο David ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να ξεφορτωθεί το κουτάβι εξαιτίας αυτού.

«Περιμένω να μάθω αν μπορούν να βάλουν στεντ. Θα κρατήσω τον σκύλο. Θα προσπαθήσω να κρατήσω και το δάχτυλο του ποδιού μου, αλλά αν όχι, είπα στον γιατρό να το κόψει και να το πάρω σπίτι του» δήλωσε ο David.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τον έσωσε από τον ακρωτηριασμό ο σκύλος του.

Comments are closed.