Κουτσούμπας: Σκοτεινά σημεία στο Πόθεν Έσχες Κασσελάκη

Κοινοποίηση:
ξφγηηδ

Κάλεσμα στο λαό «να κάνει αυτό που σκέφτεται», να ψηφίσει το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές την Κυριακή 9/6 , απεύθυνε ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο Πόθεν Έσχες του Στ. Κασσελάκη.

Ο κ. Κουτσούμπας σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ερωτηθείς για τη συζήτηση περί πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ.Κασσελάκη, ανέφερε ότι έπρεπε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε να είχε πει από που προέρχονται τα χρήματα που έχει.

«Όταν ο κ. Κασσελάκης βγαίνει και λέει όλα αυτά, χωρίς να λέει από που βρέθηκαν… Ήδη έπρεπε να το έχει κάνει, να έχει υποβάλει δήλωση πόθεν έσχες. Εγώ όταν βγήκα Γραμματέας του κόμματος, παρότι δεν ήμουν βουλευτής, το έκανα στον πρώτο μήνα. Λογικό είναι να σκέφτεται ο κόσμος “γιατί δεν το κάνει;”, Μήπως έχει κάποιο λάκκο η φάβα; Γιατί πάει στην Θεσσαλονίκη και λέει έχω αυτά και αυτά, χωρίς κάποιος να μπορει να ελέγξει ούτε το πόθεν ούτε το έσχες;», πρόσθεσε.

«Ο κόσμος είναι κουρασμένος και μπαϊλντισμένος για το ποιος ειναι πιο πλούσιος από τον άλλον. Ο κόσμος ξέρει και πόσο πλούσιοι είναι και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Κασσελάκης. Ο κ. Μητσοτάκης είναι 20 χρόνια βουλευτής και έχει ελεγχθεί πολλές φορές. Για τον κ. Κασσελάκη υπάρχουν σκοτεινά σημεία εδώ. Μένει να δούμε πως τα έχει αυτά, προφανώς ήθελε να ρυθμίσει και κάποιες υποθέσεις που απαγορεύονται για αρχηγούς κομμάτων και για αυτό εγώ πιστεύω ότι καθυστερεί», ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας, σημειώνοματς ότι « δεν μπορεί να γίνεται αυτή η συζήτηση την τελευταία εβδομάδα των εκλογών, ενώ ο πολίτης δεν έχει ένα ευρώ να πάει φαγητό στο σπίτι του. Είναι ένα σοβαρό θέμα, αλλά αν συνεχιστεί αυτή η συζήτηση την υπόλοιπη εβδομάδα, θα δείτε πόσο θα πάει η αποχή».

Σχετικά με τους ελέγχους στα πόθεν έσχες των βουλευτών, σχολίασε πως «κάποιοι από τους ελεγκτές που παίρνουν λεφτά κάτω από το τραπέζι, αν υπάρχουν, θα πρέπει η Δικαιοσύνη και οι άλλοι αρμόδιοι να κάνουν την δουλειά τους».
Σε κάθε περίπτωση, ξεκαθάρισε πως αυτή η συζήτηση για το ποιος είναι πιο πλούσιος από τον άλλο είναι αποκρουστική, «την ώρα που ο άλλος μετράει και το ένα ευρώ για να πάει στο σούπερ μάρκετ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μίλησέ μας για το θανατηφόρο δηλητήριο του περίσσιου πλούτου, ω εσύ, ολιγαρκή rolexοφόρε. Εμπρός, σε ακούμε.

  2. Είχα ποιλύ καιρό να δω φωτογραφία του Κουτσιούμπα. Πάχυνε πολύ αυτός. Έχω μιά μεγάλη απορία. Γιατί παχαίνουν οι πολιτκοί όταν κάθονται στην καρέκλα του αρχηγού; Το ίδιο είχε πάθει κι ο Τσίπρας. Αυτός ήταν και τεμπέλης. Ο Μητσοτάκης δεν πάχυνε διότι αυτός τρώγεται με τα ρούχα του και η κακία του για τους ανθρώπους δεν τον αφήνει να παχύνει.

  3. ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ…

Comments are closed.