Κουτσόχερο: Πνίγηκαν, ξεσπιτώθηκαν και… δεν αξίζουν ούτε μια μερίδα φαγητό; (BINTEO)

Κοινοποίηση:
κουτσοχερο

Για «κακοήθειες» μιλά ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας παραδεχόμενος ότι έμειναν δίχως σίτιση οι πλημμυροπαθείς

Το θέμα της διακοπής της σίτισης των διαμενόντων στη δομή φιλοξενίας στο Κουτσόχερο ανέδειξε στην αρχή της εβδομάδας πρώτο το Trikalanews.gr. Μιλάμε για τη σίτιση μερικών δεκάδων ανθρώπων που είδαν τα σπίτια τους να καταστρέφονται από τις πλημμύρες και που αναγκαστικά μένουν στη δομή είτε γιατί δεν δύνανται να επιστρέψουν σε αυτά είτε γιατί πολλοί εξ αυτών ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.

Την ίδια ώρα, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους της Λάρισας ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας παραδέχτηκε ότι ολοκληρώθηκε και δεν ανανεώθηκε η σύμβαση σίτισης, λέγοντας μάλιστα ότι δεν προβλέπεται κάποια αντίστοιχη κίνηση από την Περιφέρεια. Άγνωστο γιατί και σε ποια βάση – μίλησε ταυτόχρονα για «κακοήθειες» απέναντι σε αντίστοιχο δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Ο Δήμος, στην προηγούμενη διακοπή της σίτισης θυμίζουμε ότι επίσης είχε ξεκαθαρίσει ότι λεφτά δεν υπάρχουν. Το υπουργείο σφυρίζει αδιάφορα. Ο κόσμος παραμένει στα κοντέινερ μέχρι να μετεγκατασταθεί σε άλλα… κοντέινερ ενώ ο εργολάβος σίτισης έχει αναλάβει τη δομή φιλοξενίας των Προσφύγων, Φοιτητικές Εστίες με διασφαλισμένες χιλιάδες μερίδες στη Θεσσαλία.

Και όλοι βλέπουν πώς δεν περισσεύουν χρήματα για μερικές μερίδες φαγητού! Μήπως να στερούμασταν ένα γκαλά ή μια κοσμική εκδήλωση για να πάρουν μερικούς μήνες ακόμα τροφής μέχρι να συνεχίσουν τον δρόμο τους οι Φαρκαδόνιοι πρόσφυγες της πλημμύρας; Και αυτό δεν αφορά μόνο την Περιφέρεια αλλά κάθε θεσμικό και πολιτειακό φορέα βέβαια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τι τους περασε για Λαθρομεταναστες? για να σιτιζονται να φιλοξενουνται να παιρνουν επιδοματα και να εχουν και δωρεαν WIFI?
    Ελληνες Ιθαγενεις ειναι Ειδος προς αντικαταστασιν
    Ευχομαι να βαλει μυαλο ο κοσμος και να σας φερθει οπως σας αξιζει μεθαυριο στις εκλογες

  2. οι λαθροεισβολεις..ομως..τρωνε..κανονικα..και απο ολα…χωρις..καμια περικοπη… ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…

  3. Τα λεφτα για τους λαθρο τα παιρνει απο την εε γιαυτο και τους εχει στα ωπα ωπα.
    Τους θεσσαλους δεν τους υπολογιζει γιατι δεν τους αρμεγει ειναι απλο σν το σκεφτεις.
    Γιαυτο στις εκλογες μην ξεχασετε να τον ξαναψηφισετε

  4. Η ύβρις για ακόμα μια φορά περισσεύει.
    Χιλιάδες ευρώ και προνόμια για αιρετούς στην Ελλάδα αλλά όχι για τους πλημμυροπαθείς…Γιατί έτσι αποφάσισαν κάποια άτομα που διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα,ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ….

  5. καλα να παθετε…παλι καλα που εχετε και τα προσφυγικα αουσβιτς να κοιμαστε…οπως εχουμε ξαναπει,ολες αυτες οι δομες των λαθρο θα γινουν τα κρατητηρια των ελληνων στο μελλον!ελπιζω τις γατες να τις ταιζουν,δν φταινε σε τπτ,δν ψηφισαν ποτε προδοτες ανθελληνες ισλαμοκουμουναζιστες πασοκ-νδ-κκε-συριζα οπως οι πλημμυροπαθεις…σας επνιξαν και σας πεταξαν..θα μου πεις τοσα χρονια τρωγατε τσαμπα λεφτα απτους δικους σας υπουργους/πολιτικους…μην ειστε φαταουλες…τωρα θα γινετε λιπασμα γιαλλους!

Comments are closed.