Κούγιας – Λαζόπουλος: Δείτε καρέ – καρέ τις φωτογραφίες λίγο πριν τον άγριο ξυλοδαρμό!

Κοινοποίηση:
foto1

Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση πως ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Αλέξης Κούγιας τσακώθηκαν άσχημα και πιάστηκαν στα χέρια στο μαγαζί που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή.

 

Ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε στο μαγαζί συνοδευόμενος από την Μαρινέλλα. Στο τραπέζι πίσω από την παρέα τους καθόταν ο Αλέξης Κούγιας.

Κάποια στιγμή, ο ποινικολόγος σηκώθηκε, και άρχισε να χτυπάει στο κεφάλι τον Λάκη Λαζόπουλο, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ίδιος νωρίτερα στον ρεπόρτερ μας Στέφανο Χίο.

Διαβάστε: «ΘΑ ΣΕ ΓΑ@@ΣΩ ΡΕ Π@@ΣΤΗ, ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ»: ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ «ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ» – ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΟΜΒΑ! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤ. ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ – ΡΟΧΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ – «ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤ@Ρ@ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ»! ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ – «ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΣΩΣΕ ΜΕ» ΦΩΝΑΖΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ…

ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ! «Εγώ τον έσωσα όταν ταξίδευε με θαλαμηγό γεμάτη κοκαΐνη»

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε λίγο πριν το επεισόδιο, τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Αλέξη Κούγια κατά την είσοδο τους στο νυχτερινό κέντρο. Όλα φαινόντουσαν ήρεμα και ωραία, ενώ πόζαραν χαμογελαστοί, χωρίς να ξέρουν τι θα ακολουθήσει.

foto2 foto3 foto4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: