Κράνος Stormtrooper από ταινία «Star Wars» αναμένεται να πωληθεί έως και 500.000 λίρες Αγγλίας

Κοινοποίηση:

Κράνος που φορέθηκε από Stormtrooper σε ταινία Star Wars εκτιμάται ότι θα πωληθεί έως και 500.000 λίρες Αγγλίας σε δημοπρασία αναμνηστικών από τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας στο Λονδίνο.

Περισσότερα από 1.800 αντικείμενα από τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές διατίθενται προς πώληση από τον οίκο Propstore, συμπεριλαμβανομένου του κράνους, το οποίο εμφανίστηκε στην ταινία του 1977 «Star Wars: Episode IV – A New Hope» (Star Wars: Επεισόδιο 4 – Μια Νέα Ελπίδα).

Στην ίδια δημοπρασία πωλείται η στολή του Μάικλ Κίτον από την ταινία «Batman Returns» (Ο Μπάτμαν Επιστρέφει) του 1992, η τιμή πώλησης της οποίας εκτιμάται ότι θα ανέλθει μεταξύ 100.000 και 200.000 λιρών Αγγλίας.

Οι συλλέκτες μπορούν επίσης να αποκτήσουν ένα κράνος και μια μάσκα που φορούσε στην αρένα ο Ράσελ Κρόου στην επική ταινία «Gladiator» (Ο Μονομάχος) του Σερ Ρίντλεϊ Σκοτ το 2000 ή το κράνος του Αχιλλέα από την ταινία «Τροία» του 2004, που φορούσε ο Μπραντ Πιτ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ (ST ORMTROOPER) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ Λ ΕΝΕ -(ΚΑΘΗΚΙ VADER) ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ Χ@ΣΗΜΟ ΚΑΙ ΜΑΖΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Κ@Λ@ΧΑΡΤΑ

Leave a Response