Κρήτη: Έκρυβαν ολόκληρο οπλοστάσιο στο φορτηγό τους – Τι βρήκαν οι Αρχές

Κοινοποίηση:
ΕΛΑΣ

Ένα μικρό οπλοστάσιο είχαν κρύψει στο φορτηγό τους δύο άνδρες που συνελήφθησαν το πρωί σε περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδας. Τα όπλα εντόπισαν αστυνομικοί στη διάρκεια έρευνας, ενώ ο ένας από τους δύο κατηγορείται επίσης και για παραβάσεις περί ζωοκλοπής καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του πρόβατα χωρίς ενώτια.

Στη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης επισημαίνονται τα εξής:

«Συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας (14.10.2024) σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, το πρωί της Δευτέρας αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έρευνα στην κοινή οικία των ημεδαπών και σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

3 κυνηγετικά όπλα,
80 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,
μαχαίρι,
πλαστικό καρούλι περιέχων ακαριαία θρυαλλίδα τύπου 5 gr/m,
57 τμήματα διαφόρων διαστάσεων ακαριαία θρυαλλίδα, εκ των οποίων τα 25 έφεραν από ένα μη ηλεκτρικό μεταλλικό πυροκροτητή,
ξύλινη σφραγίδα με στρογγυλό εντύπωμα
Επιπλέον, σε βάρος του ενός ημεδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής (προβατοειδή άνευ ενωτίων και ψευδής κτηνοτροφική δήλωση).

H προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response