Κρήτη: Ένοχη στο Εφετείο, η αναισθησιολόγος ξαδέρφη του Πολάκη για τον θάνατο της μικρής Μελίνας – Αρχικά είχε κριθεί αθώα

Κοινοποίηση:
melina12

Την ενοχή της αναισθησιολόγου για τον θάνατο της Μελίνας Παρασκάκη αποφάσισε το μεσημέρι της Δευτέρας 25/9, κατά πλειοψηφία το δικαστήριο. Στην κατηγορούμενη υπεβλήθη ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή.

Την ενοχή της είχε προτείνει και η Εισαγγελέας.

Η δίκη διεξαγόταν στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης.

Η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη (ξαδέρφη του Παύλου Πολάκη) κατηγορούταν για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη μετά από χειρουργική επέμβαση για κρεατάκια τον Δεκέμβριο του 2015.

Υπενθυμίζεται πως τον Μάρτιο του 2021 το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου κήρυξε αθώα την κατηγορούμενη αναισθησιολόγο, ωστόσο ο εισαγγελέας άσκησε έφεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. να αλλάζουν οι δικαστικές αποφάσεις ανάλογα με το κόμμα που κυβερνά; Με συριζα αθώα, με γαλάζιο συριζα ένοχη.

  2. Πόσο πάει το μαλλί αν είσαι γιατρός και κάνεις ό,τι έκανε η κερία; Πόσα έσταξαν στα βρωμοδικαστάκια;

  3. πως κοιμονταν ησυχη η αλητισσα δεν εχει τσιπα επανω της το τομαρι της μονο ο θεος να σε τιμωρηση για τον χαμο του μωρου και τον πονο που προκαλεσες στους γονεις και οχι μονο σε αυτους

  4. Γιδοβοσκέ,όσο κι αν προσπάθησες,δεν μπόρεσες να ξελασπώσεις την άχρηστη ξαδέρφη σου

  5. Δηλαδή, το κοριτσάκι έχασε την ζωή του και αυτή έφαγε μόνο 18 μήνες με τριετή αναστολή? Πόσο και πόσο χρήμα έπεσε τελικά απ’ την ξαδέλφη του Πολάκη για τον δικηγόρο της για να την βγάλει (σχεδόν) αθώα περιστερά? Αυτοί οι γονείς που θα κλαίνε το παιδάκι τους τσάμπα και βαρεσέ εξ αιτίας της, τους σκέφτεται κανείς?

Comments are closed.