Κρήτη: Όλα συνέβησαν μέσα σε 10 λεπτά – Ραγίζει καρδιές ο δάσκαλος του μικρού Νικόλα που πνίγηκε

Κοινοποίηση:
arvi-pnigmos-1

Βυθισμένη στο πένθος είναι η τοπική κοινωνία στη Βιάννο Ηρακλείου από τον θάνατο του μικρού Νικόλα που πάλεψε με τα κύματα παραλία της Άρβης το Σάββατο αλλά δεν τα κατάφερε και τελικά έχασε τη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως προκύπτει όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα όταν ο 6χρονος Νικόλας «το έσκασε» από την μητέρα του, πήγε μόνος του στην θάλασσα για να βουτήξει και δεν υπήρχε κάποιος να τον επιβλέψει.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η μητέρα του αγοριού κατέθεσε στο αστυνομικό Τμήμα της Βιάννου ότι βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τον 6χρονο και το μωρό της οικογένειας όταν ξαφνικά τον έχασε από τα μάτια της. Αμέσως βγήκε έξω και τον αναζήτησε ωστόσο στα 10 λεπτά που μεσολάβησαν, το κακό είχε ήδη γίνει αφού το παιδάκι είχε πάει στη θάλασσα, όπως είπε.

Η γυναίκα μετά τον θάνατο του γιου της συνελήφθη, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη με εντολή Εισαγγελέα.

Επιθυμία της οικογένειας είναι ο μικρός Νικόλας να ταφεί στην πατρίδα του την Αλβανία ωστόσο τα έξοδα μεταφοράς είναι πολλά και για τον λόγο αυτό οι κάτοικοι του χωριού θα επιχειρήσουν να συλλέξουν χρήματα σε περίπτωση που αποφασιστεί η κηδεία να γίνει στην Αλβανία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι όποια απόφαση θα ληφθεί μετά την Τρίτη καθώς την Δευτέρα θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή και η σορός του μικρού παιδιού θα μπορεί να μεταφερθεί από την Τρίτη και μετά.

Το μικρό αγόρι ήταν ιδιαίτερα αγαπητό στο χωριό και όλοι είχαν καλά λόγια να πουν σύμφωνα με τον Δήμαρχο Βιάννου. Ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Άρβης, Γιώργος Κουτεντακης, όπου φοιτούσε το άτυχο παιδί, από πλευράς του αναφέρει πως αδυνατεί να πιστέψει το κακό που συνέβη και όπως είπε, δεν μπορεί να διανοηθεί ότι την Δευτέρα το σχολείο θα ανοίξει χωρίς το μικρό Νικόλα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΟΣΟΙ καταφέρουν να τερματίσουν το Μεξικό εχρι ιστορικές εκλογές και ίσως για πρώτη φορά έχουν άρωμα γυναίκας 🇲🇽 Los 5 mayores retos que enfrentará la (muy probable) primera presidenta de México.

    México elige reemplazo para Andrés Manuel López Obrador este 2 de junio, en unas elecciones que casi seguro serán históricas porque darán el cargo a una mujer.

Comments are closed.