Κρήτη: Γείτονες στους δρόμους με καδρόνια, σκουπόξυλα και… σπασμένη μύτη

Κοινοποίηση:
dikastiki-aithousa-3

Η υπόθεση στην Κρήτη εκδικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με κατηγορούμενους πατέρα και γιο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο, λίγες ημέρες νωρίτερα ανάμεσα σε γείτονες με αφορμή την ρίψη απορριμμάτων, όπως καταγγέλλεται, των μεν στην αυλή των δε. Το επεισόδιο αφορούσε ένα ανδρόγυνο από τη μία, πατέρα και γιο από την άλλη.

Στην περίπτωση τους αυτό που αναφέρεται ως «καλή γειτονία», ήταν άγνωστη συνθήκη σύμφωνα με το cretalive.gr. Το ζευγάρι, ένας 35χρονος και μία 34χρονη, φέρεται να διαμαρτυρήθηκαν όταν μέλος της οικογένειας των γειτόνων πέταξε απορρίμματα μέσα στην αυλή τους, ενώ ακολούθησε φραστικό επεισόδιο.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι στον διαπληκτισμό ενεπλάκησαν δύο ακόμα μέλη της οικογένειας των γειτόνων, πατέρας και γιος. Η εμπλοκή τους δεν ήταν μόνο λεκτική αφού ακολούθησε σφοδρή επίθεση με γροθιές, σκουπόξυλα και καδρόνια.

Καταγγέλλεται ότι ο 35χρονος δέχθηκε χτυπήματα στο σώμα αλλά και στο κεφάλι, ενώ και η σύζυγος του γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στη μύτη. Η 34χρονη χρειάστηκε να διακομιστεί με το ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ, ενώ και ο 35χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με κατηγορούμενους πατέρα και γιο. Το δικαστήριο εξέδωσε καταδικαστική απόφαση και για τους δύο, ωστόσο ο πατέρας θα εκτίσει μέρος της ποινής στη φυλακή. Ειδικότερα του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 16 μηνών και θα εκτίσει τους τέσσερις μήνες πίσω από τα κάγκελα. Όταν θα αποφυλακιστεί, ο όρος που του επιβλήθηκε είναι να μην πλησιάζει τους παθόντες σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων. Στην περίπτωση του γιου η ποινή ανεστάλη εξ ολοκλήρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Νεοδημοκρατες και πασοκτζιδες συριζαιοι βρομιζουν τον τοπο με αποριματα αυτοι του δημοκρατικου τοξου τρομαραμας

Leave a Response