Κρήτη – Γυναίκα κατήγγειλε τον σύντροφο της για ξυλοδαρμό στο Ρέθυμνο

Κοινοποίηση:
via-kakopoiisi-xylodarmos-750x375

Στο Ρέθυμνο, ένας 47χρονος άνδρας ελληνικής καταγωγής συνελήφθη μετά από καταγγελία της 29χρονης συντρόφου του, η οποία υπέστη ξυλοδαρμό τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

 

Η γυναίκα ανέφερε ότι γύρω στα μεσάνυχτα, ο σύντροφός της άρχισε να την χτυπάει επανειλημμένα στο πρόσωπο με δυνατά χαστούκια, ενώ παράλληλα την τραβούσε από τα μαλλιά και της έσφιγγε τον λαιμό. Σε μια στιγμή έντονης πίεσης και φόβου, κατάφερε να αποδράσει από το σπίτι τους και κατευθύνθηκε στην αστυνομική διεύθυνση για να καταγγείλει την κακοποίηση που υπέστη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο δράστης, αφού ενημερώθηκε για την καταγγελία, πήγε αυτοβούλως σε τοπικό αστυνομικό τμήμα και παραδέχτηκε όλα όσα είχαν συμβεί. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του βάσει των στοιχείων που προσκόμισε η γυναίκα.

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση, η γυναίκα συνοδεύτηκε για εξέταση σε ιατροδικαστή, αρνήθηκε όμως την παραμονή της και φιλοξενία σε δομή κακοποιημένων γυναικών στο Ρέθυμνο. Ζήτησε παρά ταύτα να της χορηγηθεί η συσκευή του panic button, με τους αστυνομικούς να της το χορηγούν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: