Κρήτη: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τους δυο οδηγούς του Μυλοποτάμου

Κοινοποίηση:
oxima-epithesi-touristes_0

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος των δύο ανδρών που κατηγορούνται ότι καταδίωξαν και επιτέθηκαν σε οικογένεια Γερμανών στο Πέραμα Μυλοποτάμου.

Οι δύο άνδρες 38 και 36 ετών κατηγορούνται για βαριά σκοπούμενες σωματικές βλάβες, που αποτελεί κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα, κι ως εκ τούτου καταζητούνται.

Να συλληφθούν οι δράστες και να υποστούν τις συνέπειες του νόμου ζητά η τοπική κοινωνία του Μυλοπόταμου, ενώ το περιστατικό προκάλεσε και την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές, προκειμένου να ενημερωθεί για την υπόθεση και απεύθυνε αυστηρή σύσταση για άμεση κινητοποίηση, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

cretalive.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΜΜΜΜΜμμμμμ, σιγά μην καταδώσουν οι βρωμομυλοποταμίτες τους όμοιούς τους.
    Ομερτά σε μαφία και Μυλοπόταμο.
    Τι δεν καταλαβαίνεις;

  2. Να δωσουν τις φωτογραφιες τους στη δημοσιοτητα και τα στοιχεια τους για να τους πανε γαμ@ οντας οι πολιτες .Να ευχονται να τους βρη η αστυνομια πριν τους πολιτες

  3. Αυτοί οι τραμπούκοι δισφήμησαν την Ελλάδα και την φιλοξενία των Ελλήνων. Μεγάλη ζημιά στον τουρισμό.Ξέρετε τι σημαίνει ο τουρίστας να μην αισθάνεται ασφαλής; Απλώς δεν έρχεται.. Να τιμωρηθούν με την μέγιστη δυνατή τιμωρία. Δεν υπάρχουν λέξεις να χαρακτηρίσεις αυτούς τους παληανθρώπους.

Comments are closed.