Κρήτη: «Κλαίει» τις ελιές του αγρότης – Βρήκε κομμένα 95 δέντρα!

Κοινοποίηση:
1

Απίστευτη καταστροφή σε λιόφυτο στην Κρήτη, από τη δράση αγνώστων


Απίστευτη καταστροφή σε λιόφυτο στην Κρήτη, από τη δράση αγνώστων. Ο 43χρονος αγρότης από τα Λακούρια του Δήμου Κισσάμου, δεν πίστευε στα μάτια του, πηγαίνοντας στο λιόφυτό του χθες, καθώς αντίκρισε κομμένους τους κορμούς και τα κλαδιά σε 95 ελιές, από τις περίπου 150 που υπήρχαν μέσα στο χωράφι του!

Η οικονομική καταστροφή του 43χρονου είναι τεράστια. Ο δράστης ή οι δράστες όπως όλα δείχνουν έδρασαν τη νύχτα, προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί.

Ο αγρότης κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Πηγή: ekriti.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τό κόψιμο τών ελαιοδέντρων είναι μέρος τής μουσουλμανικής “κουλτούρας.Οταν αποβιβάστηκε
    ο Ιμραήμ στήν Πελοπόννησο τό 1825 έκοβε τίς ελιές γιά νά αναγκάσει τόν Γέρο τού Μωριά νά προσκυνήσει.Ομως μάταιο γιατί ο Κολοκοτρώνης ήταν γνήσιος έλληνας πατριώτης .Δέν ήταν ού-τε λεμές ούτε κιοτής σάν τούς σημερινούς πολιτικούς.
    Γιάννης Λάκων

  2. Είναι γνωστό ότι στο Ελλαδιστάν ο οποισδήποτε μπορεί να έρθει και να σου βανδαλίσει την ιδιοκτησία σου την περιουσία σου και εσύ ουσιαστικά ο ιδιοκτήτης πρέπει να ακολουθήσεις τον αργό δρόμο της δικαιοσύνης που είναι έτσι φτιαγμένος ώστε να καλοπερνάνε οι δικηγόροι και να ευχαριστιούνται τους παχουλούς μισθούς τους.

Comments are closed.