Κρήτη: Παραδόθηκαν οι επτά που επιτέθηκαν σε μετανάστες

Κοινοποίηση:
Chaidari --1223945-astynomia

Παραδόθηκαν στις αστυνομικές αρχές οι δράστες της επίθεσης που συγκλόνισε την Κρήτη. Οι επτά κρητικοί είχαν επιτεθεί προ ημερών σε μετανάστες εργάτες, με καταγωγή από το Πακιστάν, στο χωριό Άγιος Γεώργιος στο Λασίθι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, και οι επτά οδηγούνται στα Δικαστήρια Νεαπόλεως.

Η επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της 11ης Αυγούστου στο χωριό Άγιος Γεώργιος του Οροπεδίου Λασιθίου. Οι επτά δράστες, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, χτύπησαν βάναυσα οκτώ μετανάστες εργάτες από το Πακιστάν. Σύμφωνα με το creta24, δεν δίστασαν ακόμα και να πυροβολήσουν -οι πληροφορίες λένε στον αέρα- κι όλα αυτά για να τους εκφοβίσουν και να αποσπάσουν τις λιγοστές τους οικονομίες. Μεταξύ των θυμάτων κι ένας ανήλικος, ενώ ένα από τα θύματα φέρεται να βρέθηκε με ένα όπλο κολλημένο στο πρόσωπο μέχρι να πει στους δράστες που έχει τις οικονομίες του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΠΡΩΤΥΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ…….ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΑ

Comments are closed.