Κρήτη: 17χρονος χτύπησε τη μητέρα του – Ζήτησε panic button

Κοινοποίηση:
xilodarmos-larisa

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στο φως στο Ηράκλειο, όταν ένας 17χρονος επιτέθηκε στη μητέρα του, χτυπώντας την και απειλώντας την κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας.

Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 30/8 στο σπίτι της οικογένειας, με την αστυνομία να επεμβαίνει άμεσα και να προχωρά στη σύλληψη του ανηλίκου.

Ζήτησε panic button για να προστατευτεί

Η 41χρονη μητέρα, η οποία είχε βιώσει παρόμοια βία από τον γιο της και στο παρελθόν, ζήτησε από τις αρχές να της παρέχουν αυξημένη προστασία, ζητώντας την εγκατάσταση panic button στο κινητό της τηλέφωνο. Το μέτρο αυτό θα της επιτρέψει να ειδοποιεί άμεσα την αστυνομία σε περίπτωση που βρεθεί ξανά σε κίνδυνο.

Η αστυνομία εξετάζει την υπόθεση

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για το περιστατικό, με στόχο να διασφαλιστεί η προστασία της μητέρας και να αντιμετωπιστεί η βίαιη συμπεριφορά του 17χρονου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. …Καθημερινά διαβάζουμε τέτοια περιστατικά βίας από τα παιδιά προς τους γονείς αλλά κανένας, ακόμα και οι επιστήμονες δεν λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Από τότε που οι γυναίκες, δεν είμαι ούτε πουριτανός ούτε μισογύνης και λατρεύω τις ΚΥΡΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, απέκτησαν ίσα δικαιώματα με τους άνδρες και βγήκαν στην αγορά εργασίας, όπου βρουν πούτσ@ όρθια δεν την αφήνουν και με το παραμικρό εναντιώνονται στον άντρα και αρχίζουν τους καβγάδες μπροστά στα παιδιά, έτσι αρχίζουν τα ψυχολογικά προβλήματα των παιδιών τα διαζύγια στο ζενίθ κλπ κλπ. Πως μετά έχουμε απαίτηση να σεβαστούν τα παιδιά τους γονείς; Ο βρυκόλακας Κίσσιγκερ το είπε καθαρά και ξάστερα, ποιο καθαρά δεν γινόταν: πρέπει να διαλύσουμε την Ελλάδα χτυπώνταστην στην γλώσσα, στην Θρησκεία και στην οικογένεια. Αυτό έκαναν τόσα χρόνια με τον τρόπο τους και πέτυχαν να ταδιαλύσουν και τα 3 προαναφερόμενα.

  2. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥ Σ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚ Ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ( Ν.Δ ΠΑΣΟΚ & ΣΥΡΙΖΑ ) ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕ Σ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΥΠΗ ΡΧΑΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΝ ΣΥ ΜΒΑΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΠΗΡΩΣ ΕΛΑΧΗΣΤΑ , ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Χ ΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΙΟ ΕΠΩΔΥΝΑ ΑΠΛΑ ΜΗ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΣΤ ΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ Θ ΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΘΥΤΕΣ

Comments are closed.