Κρήτη: 45χρονος Αλβανός ζούσε σαν «ασκητής» στα βουνά για να μην συλληφθεί – Πώς εντοπίστηκε

Κοινοποίηση:
κρητη-αλβανος

Στη σύλληψη ενός 45χρονου από την Αλβανία, προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις του Ηρακλείου, μετά την ειδοποίηση μιας γυναίκας ότι κάποιος άφησε ίχνη για παράνομη διαμονή στο εξοχικό της.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως τη δημοσιότητας, ο άνθρωπος αυτός άλλες φορές ζούσε στα βουνά και στα λαγκάδια και άλλες επέλεγε να «τρυπώνει» σε κλειστές εξοχικές κατοικίες, καθώς οι ένοικοι αυτών των οικιακών συγκροτημάτων απουσίαζαν για μεγάλα διαστήματα.

Ο 45χρονος Αλβανός καταζητούνταν με καταδιωκτικά έγγραφα σε βάρος του για διάφορες ποινικές υποθέσεις. Στο παρελθόν είχε γλυτώσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να μην συλληφθεί, όταν και διέμενε παράνομα σε κατοικία χωριού της Ιεράπετρας που ήταν κλειστή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν τελικά να παραχωρήσουν έναντι μίσθωσης το σπίτι σε ένα ζευγάρι Γάλλων και όταν κάποιος δικός τους πήγε να ανοίξει την κατοικία για να τη δουν οι ενδιαφερόμενοι, αντίκρισαν τρόφιμα στο τραπέζι και έναν άγνωστο άνδρα να φεύγει ταχύτατα από την πίσω μπαλκονόπορτα και να τρέχει μέσα στους ελαιώνες.

Ωστόσο αυτή τη φορά δεν στάθηκε τυχερός καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες τοπικών μέσων, η γυναίκα στης οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη πήρε αμέσως τον Χαράλαμπο Θεοδοσάκη, ο οποίος είναι αστυνομικός στο Α.Τ. Βιάννου για να ζητήσει την συνδρομή του.

Αφού ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπήρχε κανένα περιθώριο παρανόησης, να μπήκε δηλαδή κάποιος συγγενής στο σπίτι και η ιδιοκτήτρια να μην το γνώριζε, μετέβη στο σημείο.

Όταν έγινε πασιφανές ότι δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να βγει έξω ο ύποπτος, ζήτησε τηλεφωνικά άδεια από τον ιδιοκτήτη να σπάσει την πόρτα και να μπει ο ίδιος μέσα, όπως και έγινε.

Ο 45χρονος σοκαρισμένος βλέποντας ότι έχει περικυκλωθεί, δεν έκανε καμία κίνηση διαφυγής και έτσι συνελήφθη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response