Κρήτη: 59χρονη πέθανε την ώρα εξέτασης σε τομογράφο νοσοκομείου

Κοινοποίηση:
nosokomeio

Μια 59χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου την ώρα που ολοκλήρωνε εξέταση στο PET SCAN του Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής.

Μόλις αντιλήφθηκαν οι γιατροί τι συμβαίνει, επικοινώνησαν αμέσως με την εφημερεύουσα και στο τμήμα έτρεξε αναισθησιολόγος, ενώ έγινε προσπάθεια να την ανατάξουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το ekriti, μετά τον θάνατο της γυναίκας, η οποία να σημειωθεί είχε πολύ επιβαρυμένη υγεία ,για τον οποίο όπως λένε οι πληροφορίες δεν παραγγέλθηκε νεκροψία, κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός του νοσοκομείου για να μεταφερθούν στο τμήμα απινιδωτής, μόνιτορ, πιεσόμετρα, οξύμετρα, που δεν υπήρχαν, παρά το γεγονός ότι έχουν ζητηθεί εγγράφως από την διεύθυνση του τμήματος από τον Ιανουάριο του 2023.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Είναι εξωφρενικό, στον αξονικό τομογράφο του νοσοκομείου Άρτας ο Προσωρινός προϊστάμενος της ΝΔ απαγόρευσε στο βοηθητικό προσωπικό να επιβλέπει τους βαριά πάσχοντες, όπως κ τα επείγοντα περιστατικά.
    Με αποτέλεσμα οι εξεταζόμενοι να κινδυνεύουν να πέσουν κ να τραυματιστούν, να υποστούν κάποιο οξύ αλλεργικό σοκ, μια ανακοπή, έναν πνιγμό κ.α.
    Ενώ θα παραμένουν αβοήθητοι έως ότου γίνουν αντιληπτοί από τους χειριστές.
    Στην αντίδραση του προσωπικού σε αυτήν την αντιδεοντολογική ιατρικά διαταγή, ο εν λόγω προϊστάμενος κινήθηκε εναντίον με αναφορά, με μήνυση κ εσωτερική δυσμενή μετακίνηση
    Δεν γνωρίζουμε αν κάτι τέτοιο συμβαίνει κ στον αξονικό τομογράφο της Κρήτης;

  2. ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΖΉΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Comments are closed.