Κρατούμενος στην Κασσαβέτεια απειλεί την σύζυγό του από την φυλακή

Κοινοποίηση:
ΧΕΙΡΟΠΕΔΑ

Αμετανόητος… ένας 50χρονος άντρας που ενώ εκτίει ποινή φυλάκισης 23 μηνών στην Κασσαβέτεια για ενδοοικογενειακή βία, «βομβαρδίζει» με απειλές την σύζυγό του και από την φυλακή. Ως «δίαυλο» μεταφοράς των απειλών του, χρησιμοποιεί το 15χρονο παιδί τους.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η σύζυγός του η οποία κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, ο 45χρονος όποτε επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον 15χρονο γιο της εκφράζεται χυδαία για την ίδια. «Μην τολμήσεις ποτέ να πειράξεις την μαμά» του απαντά το παιδί ενώ όταν η σύζυγός του κατέθεσε χθες στο δικαστήριο δήλωσε πως την απειλεί ότι «θα την κρεμάσει και ας μπει και ισόβια».

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως βρίζει χυδαία την γυναίκα του, που ζει στην Αθήνα, και όταν ο πρόεδρος της έδρας τον ρώτησε εάν διανοείται την κακοήθεια να χρησιμοποιεί το παιδί του, απάντησε πως είναι λάθος… «Ναι, είμαι μέσα για απειλές, αλλά δεν σήκωσα χέρι πάνω της», είπε ο κατηγορούμενος για να απαντήσει ο πρόεδρος πως μάλλον αυτή η δικαιολογία που δίνει στον εαυτό του κάνει και πιο «μαλακή» την φυλακή. Καταδικάστηκε σε 9 μήνες με αναστολή για του επισημανθεί πως μια λάθος κίνηση, ένα λάθος τηλεφώνημα, μια παρενόχληση στο παιδί ή στη σύζυγο και θα ζήσει το τρενάκι του τρόμου καθώς θα συνεχίσει να εκτίει ποινές.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του κατήγγειλε πως η σύζυγός του κάθε φορά που εκείνος καταθέτει αίτηση αποφυλάκισης υποβάλλει σε βάρος του μήνυση, μόνο και μόνο για να αποτρέψει την έξοδό του από τη φυλακή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: