Κραυγή αγωνίας από τους νησιώτες μας: Βρισκόμαστε στο έλεος του Ερντογάν

Κοινοποίηση:
METANASTEYTIKO-1-696x428

Διαβάστε τα εξής συγκλονιστικά για την κατάσταση στα νησιά μας, όπως τα κατήγγειλαν αναγνώστες μας:

«Θα πρέπει να αναδείξετε ένα τρομερό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εδώ και μέρες οι κάτοικοι των Δωδεκανήσων, που είμαστε στην πρώτη γραμμή απέναντι από την Τουρκία. Οι μεταναστευτικές ροές έχουν φτάσει σε ακραία σημεία. Κάθε μέρα έχουμε γύρω στους 50 μετανάστες εδώ στα νησιά των Φούρνων, Ικαρίας, Αγαθονήσι, Σάμος και Φαρμακονήσι. Υποδομές διαμονής τους δεν υπάρχουν. Βασανίζονται οι ίδιοι και ταλαιπωρούνται οι αρχές και οι ντόπιοι. Το λιμενικό αρνείται να τους παραλάβει και να τους μεταφέρει σε προσφυγική δομή. Και συν όλων των άλλων διεκόπη η ακτοπλοϊκή γραμμή που συνέδεε τα νησιά λόγω βλάβης του πλοίου. Είμαστε αβοήθητοι μπροστά σ αυτό το δύσκολο πρόβλημα. Κανένας πολιτικός και καμιά ηγεσία δεν ασχολείται…μας έχουν αφήσει μόνους μας να φυλάμε τα σύνορα. Έχουν διακοπεί οι διαδικασίες των push backs.. Βρισκόμαστε στο έλεος της Τουρκίας και του Ερντογάν»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Οι πολιτικοί μας κατά πως φαίνεται τα χουν πάρει χοντρά, αδιαφορούν εντελώς, ντροπή σας γουρούνια.

  2. τα εγγραφα χανονται και τα κινητα μενουν πως γινεται εξ θαυματος,οταν στελνονται λαθρο-μεταναστες στη χωρα μας

  3. Παιδια δεν υπαρχει αδιαφορια ΣΧΕΔΙΟ ειναι και οι κοινωνιες πρεπει να γινουν οι ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ των νησιων τους!Στη Λημνο σε 10 ημερες ηρθαν απο Ιμβρο 105 Λαθραιοι!Τους στελνουν Λεσβο μετα.Οταν εχεις γιουσουφακια πολιτικους αυτα γινονται γιαυτο ΑΦΥΠΝΙΣΗ και στη πρωτη γραμμη..

  4. Τώρα θα καταλάβουν και τα νησιά ακριβώς όπως χάθηκε το Βυζάντιο

  5. Τι ψήφισαν ρε παιδιά οι νησιώτες στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, ξέρει κάποιος να μας πεί;

  6. το καλο που εχετε εσεις στα νησια λογω περικλειστου απο θαλασσα ειναι οτι μπορειτε ευκολα να δηλωσετε και να διεκδικησετε ανεξαρτησια απο το γραικυλισταν.

  7. βρισκοσαστε στην αδιαφορια του κρατους αυτοι οσο πιο πολλοι λαθρομεταναστες ερθουν τοσο το καλυτερο θα παρουν πιο πολλα αλλωστε εσεις οι νησιωτες πιο παλια λεγατε ευπροσδεκτοι ειναι φατε τους τωρα στην μαπα

Leave a Response