«Κρύος ιδρώτας» για τον Λιάγκα μετά τις απειλές Σεφερλή: «Δεν είναι έντιμο να βγάλει μηνύματα στη φόρα»

Κοινοποίηση:
photo-collage.png-9-696x392

«Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται» λέει ο σοφός λαός και η εν λόγω ρήση ταιριάζει -ως φαίνεται- γάντι στην περίπτωση του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος είναι από τους πρώτους που αντέδρασαν στις απειλές του Μάρκου Σεφερλή πως σκοπεύει να «ξεμπροστιάσει» τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ειδικότερα, μέσω της σημερινής εκπομπής του, ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχτηκε ότι «τρομάζει» με αυτήν την προαναγγελία του δημοφιλούς κωμικού και υποστήριξε πως θεωρεί «ανέντιμη» μια τέτοια πράξη.

«Εγώ δεν του έχω στείλει ποτέ μήνυμα. Με τρομάζει το γεγονός ότι ένας άνθρωπος λέει ότι “εγώ θα βγάλω μηνύματα στη φόρα”. Τα μηνύματα είναι μια προσωπική ανταλλαγή απόψεων, τα οποία είναι εν κρυπτώ και αφορούν τους δύο ανθρώπους που ανταλλάσσουν μηνύματα. Όταν βγαίνει κάποιος που έχει δεχτεί αρνητική κριτική από έναν παρουσιαστή και λέει ότι “θα σε ξεμπροστιάσω και θα φανερώσω τα μηνύματα”, αυτό δεν είναι δίκαιο, δεν είναι έντιμο. Είναι κάτι προσωπικό, δεν μπορείς να με εκβιάζεις. Αφαιρεί από τους παρουσιαστές το δικαίωμα στην κριτική. Έχει περάσει και ο Μάρκος Σεφερλής από την πρωινή ζώνη, ξεκίνησε με τεράστια επιτυχία, μετά έπεσε η επιτυχία και δεν συνέχισε», ανέφερε συγκεκριμένα ο παρουσιαστής.

Ο Μάρκος Σεφερλής δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο του Γ. Λιάγκα, καθώς σε σημερινή του ανάρτηση στο Instagram τόνισε ότι ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό» είναι λογικό να (τον) φοβάται. «Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: “Με τρομάζει να λέει ότι θα βγάλει μηνύματα στη φορά, δεν είναι έντιμο”. Ενώ είναι έντιμο να έχεις άποψη για ένα θεατρικό νούμερο, το οποίο δεν έχεις δει καν. Γιωργάκη, λογικό είναι εσένα να σε τρομάζει, γιατί δικά σου μηνύματα έχω αρκετά…», ανέφερε συγκεκριμένα ο κωμικός.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν μετά την επετειακή παράσταση του Μάρκου Σεφερλή «20 χρόνια Δελφινάριο», η οποία δίχασε το κοινό με τα σκετς του κωμικού. Από την πρεμιέρα και μετά άρχισαν να διαρρέουν στα social media αποσπάσματα από το νούμερο του κωμικού όπου σατιρίζει τον Nemo, τον «non-binary» νικητή του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, με πολλούς χρήστες των ΜΚΔ να τον κατηγορούν για κοροϊδία σε βάρος του τραγουδιστή. Πάντως, δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που στάθηκαν στο πλευρό του κωμικού, καθώς εξέφρασαν την άποψη ότι κάνει σάτιρα.

Η συνέχεια βρήκε τον Μάρκο Σεφερλή να απειλεί μέσω βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χθες το μεσημέρι, πως θα ξεμπροστιάσει τους παρουσιαστές ψυχαγωγικών εκπομπών με επιχειρήματα, καθώς πολλές τηλεοπτικές εκπομπές έβαλαν λυτούς και δεμένους, όπως ανέφερε, για να του αποσπάσουν κάποια σχετική δήλωση. Επειδή όμως αρνήθηκε, οι ίδιες εκπομπές όπως τόνισε, είπαν διάφορα για εκείνον.

«Για να δείτε τι υποκρισία υπάρχει. Μέχρι χθες σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές με καλούσαν, έβαλαν λυτούς και δεμένους για να βγω στην πρώτη τους εκπομπή. Σε όσους αρνήθηκα, βγήκαν σήμερα και είπαν διάφορα για μένα. Λοιπόν, ακούστε τι έχει γίνει. Τόσα χρόνια δεν ασχολούμουν μαζί τους για να μην τους δώσω αξία, τώρα που κατάλαβα ότι και να ασχοληθώ μαζί τους δεν θα πάρουν καμία αξία, γιατί ο κόσμος ξέρει ποιοι πραγματικά είναι, θα τους ξεμπροστιάσω όλους, έναν-έναν ξεχωριστά, με επιχειρήματα, με αποδείξεις, με μηνύματα. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι, θα περάσουμε ωραία, και εμείς και αυτοί», δήλωσε συγκεκριμένα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ενοχλούνται και φοβούνται όταν εκφράζεται η αντίθετη άποψη και ιδιαίτερα αν αυτός που το κάνει ειναι αναγνωρίσιμος. Τα νοεταξίτικα παπαγαλάκια του εξευτελισμού και της woke ατζέντας δεν αντέχουν την σάτιρα.

  2. Ουστ “παραγωγικοι” καραγκιοζηδες των πρωιναδικων απ τη παραγκα! Μαρκο μαζι σου, ξεσκισε τους!

  3. Τα έχουμε πει για τον λιαγκα ένας γλειωδης τύπος του συστήματος υποστυρικτης της ΝΠΤ των μνημωνιων, λαθρο, και λοατκι, ένα σκουπιδι της καφροδημοσιογραφίας των τσοντοκάναλων, Μάρκο ξέσκισε τους να ξέρεις ότι όλοι οι Έλληνες Υγιής πολίτες που ξέρουν και καταλαβαίνουν τι ρόλο βαράνε όλοι αυτοί στα πρωϊνάδικα 30 χρονια τωρα ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΊ ΣΟΥ

Leave a Response