Κυκλοφοριακή συμφόρηση στην Αττική: “Έμφραγμα” σε Κηφισό, Αττική Οδό και λεωφόρο Ποσειδώνος

Κοινοποίηση:
attiki-odos

Το βράδυ της Κυριακής, 29 Σεπτεμβρίου 2024, παρατηρείται έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση σε κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής. Οι οδηγοί αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της μετακίνησής τους, με τις καθυστερήσεις να είναι αισθητές σε πολλές περιοχές.

 

Στον Κηφισό, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το ύψος του Ρέντη και επεκτείνεται μέχρι το Αιγάλεω. Οι οδηγοί αναγκάζονται να περιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, γεγονός που προκαλεί εκνευρισμό και καθυστερήσεις στις μετακινήσεις τους.

Η Αττική Οδός δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση, καθώς τα οχήματα κινούνται σχεδόν ακινητοποιημένα από το Χαλάνδρι έως την Παλλήνη. Αυτή η κατάσταση δημιουργεί επιπλέον προβλήματα στους οδηγούς που προσπαθούν να φτάσουν στους προορισμούς τους.

Στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος, οι ρυθμοί κίνησης είναι επίσης αργοί. Η κυκλοφορία κινείται με χαμηλές ταχύτητες από το Ελληνικό μέχρι το Καλαμάκι, προσθέτοντας ακόμα μία πηγή ταλαιπωρίας για τους οδηγούς που χρησιμοποιούν αυτήν τη διαδρομή.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response