Κυλλήνη: Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε προχωρημένη σήψη

Κοινοποίηση:
kullini_apagxon_2

Ένας άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος στην περιοχή Διασποράς της Κυλλήνης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr το άτομο που εντοπίστηκε είναι απαγχονισμένο και σε πολύ προχωρημένη σήψη.

Κανένα ενδεχόμενο δεν έχει αποκλειστεί.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα πρόκειται για αλλοδαπό ίσως Πακιστανό ή Μπαγκλαντέζο και εντοπίστηκε μέσα σε ιδιοκτησία σπιτιού, κρεμασμένος από δέντρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ήρθαν από την Αθήνα μετά από καιρό και εντόπισαν μέσα στο χώρο του κτήματος τον άντρα κρεμασμένο.

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν πως ο άντρας ήταν με δεμένα χέρια, αλλά αυτό είναι κάτι που ελέγχεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τη περίμενες πήγαν η άνθρωποι να μαζέψουν ελιες τη είδαν μέσα στο χωράφι κλπ Κινετα αν και το έγραψα μένουν Αθήνα στα χρόνια καραντίνας ερχετε μετά από 8 μήνες που μετρήθηκε λογαριασμός φουσκωμένος πάνε Κινετα μέσα τα βλέπουν όλα άδεια ανοιχτά μπαξέ δειλοί αλέστε και τα καλοριφέρ ανάμεσα όλα μου είπαν καλά τόσο καιρό έτσι ένα περαστικός να ειδοποιήσει αστυνομία τίποτε είχαν παρι καθησρι λίγο διάστημα είχαν σηκώσει ότι ήταν χρειαζουμενο είχαν αφήσει ένα φως αναμενο και τα καλοριφέρ φουλ είχαν κλίσει πόρτα την είχαν κοπανησει κλπ δεν το είχαν νοικιάσει είπαν αλλα κλείδωσαν και πληρώνουν σεκιουριτη τώρα 50.το μήνα όλοι η περιοχή το κάθε σπιτι κλπ

  2. Η Αμερική Αδριανέ ο πλούτος πήγε μάλλον Λατινική Αμερική θα έσπαγε εκεί το κεφάλι του μαζί και η Έλληνες η μικρό επιχηρηματιες έμειναν 80 Χιλ μικροί σου λένε που δεινοπαθουν Αμερική τα παιδιά θα φύγουν θα κλισουν και αυτά σταδιακά

Comments are closed.