Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι Έλληνες θρηνούμε, σήμερα… – AYTOΣ δεν θρηνεί, γιατί δεν έχει συναίσθημα για να λυπάται. Άντρας που βάζει “κιμά”, δεν λυπάται!

Κοινοποίηση:
mitsotakis

«Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το εθνικό πένθος για την απώλειά τους. Σφίγγουμε, λοιπόν, τα δόντια και μετατρέπουμε τη σιωπή μας σε δύναμη» τονίζει σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε δήλωση του από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων για την απώλεια των χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215, ο πρωθυπουργός αναφέρει:

«Οι Έλληνες θρηνούμε, σήμερα, τον τραγικό χαμό των πιλότων μας Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη στην Εύβοια. Έδωσαν τη ζωή τους, σώζοντας ζωές. Αποδεικνύοντας πόσο ριψοκίνδυνες είναι οι καθημερινές αποστολές τους στην κατάσβεση των πυρκαγιών. Αλλά και πόσο μεγάλη είναι η αυταπάρνηση των μαχητών της πρώτης γραμμής.

Η Πολιτεία στέκεται με σεβασμό στο πλευρό των οικογενειών των δύο ηρώων. Είναι δύο παιδιά, δύο αδέλφια όλων μας. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το εθνικό πένθος για την απώλειά τους. Σφίγγουμε, λοιπόν, τα δόντια και μετατρέπουμε τη σιωπή μας σε δύναμη. Στη μνήμη τους, συνεχίζουμε τον πόλεμο με τις καταστροφικές δυνάμεις της φύσης»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Μητσοτακη πουτ@νας γιε, κηρυξες 3μερο εθνικο πενθος για κατι λαθροπιθηκια, και δεν κηρυξες για τους πιλοτους που πεθαναν στο καθηκον;;;;;;;;;;
    ΠΟΥΤΑΝΑΣ γιε είθε να μη λιώσει ποτέ το κουφάρι σου ρε ερπετό.

  2. Σκασμος κ. Μητσοτακη!!!
    Βουλωσε το επιτελους!!!

  3. Τώρα να πας να τον ρωτήσεις τα ονόματά τους τα έχει κιόλας ξεχάσει.

  4. ναι είναι δύσκολες οι συνθήκες εργασίας τους…. Άλλωστε αυτό κατάλαβε κι ο φίλος και χασκογελούσε λέγοντας οτι έχουν “δουλίτσες”…. Καλά, μα πολύ καλά να πάθουμε……Συλληπητήρια στις οικογένειες των Ηρώων αυτών….

  5. Αντε κοπανα τη ψυχακια γερμανοτσολια! Καλα εφαγες καλα ηπιες απ τη μυτη να σου βγουνε κουραδολαμογιο! Τωρα πως πηρες 41% η ο Ελληνικος λαος ειναι πολυ μαλακας η δαχτυλακι πουστικο εβαλες!

    1. και είμαστε ραγιάδες φιλοτομαριστές και “τυφλοί” πολιτικά και το “σπρώξιμο” πηρε από το μεγάλο αφεντικό για να έχει αρκετές έδρες και να εφαρμόζει πιστά τις εντολές

  6. πένθος μόνο για τα πακιστανια μπράβο οοο κυριε πρωθυπουργε

  7. Οι Έλληνες πενθούν. Οι μοατσοι τρίβουν τα χερια τους.

    1. Πάλι εσύ μωρή πουτάνα δωδεκαθείστρια? Εδώ η Ελλάς φλέγεται και εσύ μας πρήζεις με το Δία σου.

      1. εβραιε ακομα ελληνικα δεν εμαθες να διαβαζεις?

      2. Απογονη του αυναν είσαι ξαναμμενη? Αντε να θρηνήσεις με τιε υπόλοιπες σαύρες της φιλανθρωπίας.

    2. δε στα χω πει? ο δαίμονας που παραμυθιάζει τα προβατα δεν λεγεται Δίας πια αλλα Μητσοτάκης.

  8. Οι Έλληνες πεθαινουν τσάμπα.Θα μείνουν Πακιστανοί εδώ να έρθει η σαρία.Δυστυχως μέχρι το 2027 έχουμε δρόμο ακόμα.Θα έρθουν και άλλα δεινά θα συγκυβέρνησουν αργά η γρήγορα.Κριμα να φεύγουν οι άνθρωποι έτσι.Θελει τύχη η ζωή αλλά η τύχη είναι και το καθημερινό βίος του καθενός που μας έχουν ξεκληρισει σαν έθνος.Καλο παράδεισο

Comments are closed.