Κυψέλη: Άνδρας από το Καμερούν επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό – Το σοκαριστικό βίντεο

Κοινοποίηση:
kipseli-astynomikos

Η Αστυνομία είχε πάει στην Κυψέλη για συμπλοκή αλλοδαπών

Ένα τρομακτικό περιστατικό βίας κατά αστυνομικών κατέγραψε κάμερα με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό απεικονίζονται αστυνομικοί να «τρώνε» ξύλο στο κέντρο της Αθήνας. Η Αστυνομία μετέβη στην Κυψέλη για συμπλοκή αλλοδαπών. Εκεί, ένας άνδρας από το Καμερούν κλώτσησε αστυνομικό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401.

Στη συνέχεια, ο δράστης συνελήφθη για απείθεια, αντίσταση, σωματικές βλάβες και φθορά δημοσίου υλικού. Ο άνδρας από το Καμερούν έσπασε και το περιπολικό μετά τη σύλληψη και συνέχισε να αντιστέκεται στο Τμήμα.

Δείτε το βίντεο:

Αστυνομικοί «τρώνε» ξύλο στο κέντρο της Αθήνας!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Την λέξη απέλαση την γνωρίζουν οι Έλληνες πολιτικοί και δικαστές; Οι πράξεις αυτές εκτός Ελλάδας είναι κακουργήματα.

  2. Το ξύλο που θα έχει φάει ο πυθικος στο τμήμα θα το θυμάτε για 2 ζωές.
    Ακόμα θα τις τρώει και καλά θα του κάνουν.

  3. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ…ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

  4. μην κανετε το κοπο ,και τον πατε,εισαγγελεα,γιατι πρωτου ακομη πατε στο τμημα @θα εχει διαταχτει να μεινει ελευθερος!καλυνηχτα Ελλαδα,η χρυση αυγη εφταιγε για ολα και ειχατε μαζευτει στο εφετειο και φωναζατε@γιδια

  5. πωωωω ρε θα τους φάνε τα ορκ, συνεχίστε να είστε με το μέρος των πολιτικών και να φιλάτε τα ξυγκιασμένα πωπουδάκια των πολιτικών προϊσταμένων σας παιδιά με τα μπλε και έχετε και όπλα και τρώτε και φάπες από τα ορκ του κουλι χαχαχαχα

  6. Τώρα μέσα αράπακλα ΞΥΛΟ από το πρωί έως το βράδυ κάθε μερα

  7. Όπως έχω πει άπειρες φορές, τα στρουμφάκια είναι μόνο για να κυνηγάνε Έλληνες πολίτες που ακόμα σεβόμαστε τη στολή, που έχουμε αφμ, που δυστυχώς ή ευτυχώς κατοικούμε ακόμα σε αυτόν τον τόπο, που έχουμε οικογένεια, πίστη στην ορθοδοξία και Το Χριστό. Είναι για να το παίζουν καουμπόηδες όπως στην περίπτωση του Ρομά που του άδειασαν μια γεμιστήρα στο κεφάλι. Είναι να βαράνε με τα γκλομπ στο κεφάλι τους πατριώτες στο Πισοδέρι. Είναι τόση η μαγκιά τους που για ένα μισθό, χτυπούσαν τον πατέρα και τη μάνα τους στις συγκεντρώσεις των συνταξιούχων μερικά χρόνια πριν. Είναι αυτοί οι οποίοι ξεσκατίζουν και κάνουν τους σερβιτόρους στους λαθροταλιμπαν στα κέντρα που τους έχουν. Δεν πάει πολύς καιρός που μας είχανε ζαλίσει με το κυνήγι για τα περίφημα μέτρα του κοροδοϊού. Σε κάθε γωνιά έβλεπες και 2-3 και αισθανόσουν λες και κουβαλάς πέντε κιλά κόκα. Σε περιπτώσεις όμως που ο λάθρο δεν είναι καλό παιδί, αλίμονο πόσοι θα χρειαστούν για να τον κάνουν καλά. Αύριο μεθαύριο που αυτοί τους οποίους σήμερα φυλάνε και υπηρετούν, θα δώσουν το οκ να ξαμοληθουν όλα αυτά τα εγκληματικά στοιχεία, να τους δω σε ποια πόρτα θα χτυπήσουν για να μπουν να σωθούν. Όσα όπλα και να έχουν, όσες σφαίρες και να έχουν, οι λάθρο είναι πάνω από 5 εκατομμύρια και το μίσος των πραγματικών πατριωτών για τους πραιτοριανούς τους συστήματος είναι απύθμενο. Λυπάμαι αλλά διάλεξαν στρατόπεδο χρόνια πριν. Ώρα είναι να πληρώσουν τη συμμετοχή τους στη νέα τάξη. Παραμύθια; Ας δουν τι παθαίνουν οι υγειονομικοί. Μέχρι χθες έβαζαν πλάτη στην ψευδοπανδημια, σήμερα τους έχει χεσμενους το κράτος. Με λίγα λόγια, καλά του έκανε του Στρουμφ ο αλλοδαπός. Μάθημα ήταν για το το τι τους περιμένει με αυτούς που επέλεξαν να φυλάνε και να υπηρετούν. Ευχαριστώ εάν δημοσιευθεί. Χρόνια πολλά στους Χριστιανούς Ορθόδοξους σήμερα της Πεντηκοστής. Υστ. Οι Έλληνες είμαστε πολλοί λίγοι για να είμαστε χωρισμένοι. Μακάρι οι ένστολοι, όλοι οι ένστολοι, να βάλουν μυαλό και να σκεφτούν που έχουν ορκιστεί και ποια σημαία υπηρετούν. Αύριο κανένας από αυτούς που τους έχει βολέψει σήμερα, δε θα σταθεί ανάμεσα στους όχλους των λάθρο για να τους προστατεύσει. Ο απλός λαός θα είναι μαζί τους, εάν το επιλέξουν. Σήμερα όμως όχι αύριο. Αύριο θα υπερβεί το μίσος του κοσμακη, την ανάγκη για έλεος. Φιλικά και αδερφικά.

  8. Τι λενε για αυτο οι λυρατες κοτες του Συριζα και του ΚΚΕ ,οτι και οι λαθρο εχουν δικαιωματα !! χα χα χα

  9. Για πήγαινε στο Καμερούν να κάνεις το ίδιο ……

Comments are closed.