Κυψέλη: Ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση των δύο κατηγορουμένων για συναυτουργία στη δολοφονία του Αλβανού

Κοινοποίηση:
ce5b48e3-dolofonia-kypseli

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο του Αλέξη Κούγια, ο γνωστός ποινικολόγος θα αναλάβει την υπεράσπιση των δύο παιδιών που κατηγορούνται για συναυτουργία στη δολοφονία που έγινε χθες το βράδυ στην Κυψέλη.

Αναλυτικά:

“Τον επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιο Κούγια και τους συνεργάτες του γραφείου μας επέλεξαν η οικογένεια των Λ.Λ. και Μ.Λ, για να υπερασπιστούμε τον αριστούχο φοιτητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ Λ.Α. ηλικίας σήμερα 19 ετών και τον αριστούχο μαθητή της Γ΄ λυκείου Λ.Ε., οι οποίοι κατηγορούνται ότι ως συναυτουργοί, κατά την αστυνομία, διέπραξαν το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως εις βάρος του L.N. για λόγους που αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον να δημοσιοποιηθούν.

Οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων έχουν οριστεί για την Παρασκευή 11/10/2024 ενώπιον της 2 ης Ανακρίτριας Ανηλίκων του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Συγχρόνως, θα υπερασπιστούμε και τους δύο γονείς, οι οποίοι σήμερα οδηγηθήκαν ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, κατηγορούμενοι για παραμέληση της επιμελείας ανηλίκου και αφέθησαν ελεύθεροι.

Αθήνα, 08/10/2024
Με εκτίμηση και Σεβασμό
Αλέξιος Κούγιας”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response