Κωνσταντίνος Κατσίφας: ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Κοινοποίηση:
ΚΑΤΣΙΦΑΣ

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας θεωρούσε τη σημερινή μέρα ως κορωνίδα των Εθνικών εορτών της πατρίδας, και ήταν εκείνος που φρόντιζε να ντύνει στα γαλανόλευκα το χωριό για να κρατιέται ψηλά η εθνική συνείδηση των βορειοηπειρωτών και να μην λησμονούνται οι ηρωικοί αγώνες του Έπους του 40.

Θεωρούσε χρέος του να τονώσει το ηθικό της απομονωμένης ομογένειας και ό, τι δεν έκανε το αδιάφορο Ελληνικό κράτος, προσπαθούσε να το κάνει ο Κατσίφας με όσες δυνάμεις είχε. Σαν σήμερα, πριν έξι χρόνια, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός από τα πυρά των Αλβανών.

Χρέος μας να μην το ξεχάσουμε! ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Αριστοτέλης Γκούμας, Κωνσταντίνος Κατσίφας ΑΘΑΝΑΤΟΙ.
    Μόνο με την πληθυσμιακή ισότητα (δλδ. όσοι Έλληνες διαβιώνουν στη γείτονα, άλλοι τόσοι θα διαβιούν και στην Ελλάδα και ΟΧΙ 1.500.000, όπως είναι σήμερα), θα προστατευθεί ο ελληνισμός στη Βόρειο Ήπειρο.

  2. ΑΘΑΝΑΤΟΣ
    δειλά ανθρωπάκια τής βουλής προσπαθούν να μειώσουν τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  3. Μην το λυπάστε αυτό το παλικάρι. Αυτός έχει ήδη μια θέση στα Ηλύσια Πεδία, δίπλα στους Έλληνες Θεους μας. Έχει ήδη γίνει ημίθεος.
    Τους εαυτούς μας να λυπομαστε που εχουμε γίνει δειλοί και άβουλοι. Και πρώτη εγώ λυπαμαι για τον εαυτό μου, γιατί δεν ξέρω αν θα είχα ποτέ την δίκη του παλικάρια, το δικό του θάρρος και την δίκη του περιφρόνηση για τον θάνατο. Αυτός έχει αποδείξει πως είχε την ψυχή. Εμείς;;;;;;;;;;;;

  4. Αθάνατος στη μνήμη των αληθινών ελλήνων και στη μνήμη του Κυρίου που θα του χαρίσει την αιώνια Δόξα.

  5. ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΗΡΩΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ !!! ΖΗΤΩ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!! ΖΗΤΩ ΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940 !!! ΖΗΤΩ Η ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ !!!

  6. Θεόρατος πατριώτης!!! ΗΡΩΑΣ εφάμιλλος και ισότιμος αυτών του 21. Το μεγαλείο και η δύναμη της ψυχής του υπερβαίνουν τα ανθρώπινα όρια τουλάχιστον τη σημερινή εποχή της καλοπέρασης, της ανοχής, της αδράνειας και του ωχαδερφισμού, όπου πολύ δύσκολα και μάλλον ακατόρθωτα γεννιούνται ήρωες, λέξη ξεχασμένη και υπό εξαφάνιση, που μας τη θυμίζουν μόνον δυό φορές το χρόνο οι εθνικές μας εορτές και σπανιότατα, αλλά ευτυχώς συμβαίνει ακόμα κάποιος απλός και ανώνυμος Έλληνας πατριώτης οπως ο Κωνσταντίνος ΚΑΤΣΙΦΑΣ. Αιωνία του η μνήμη!!! Το επίσημο κράτος πιστό στην παράδοσή του εκτός απο μούγκα στη στάνη οχι μόνον δεν τον τίμησε, αλλά συνεχιζει να τον αγνοεί κι επι πλέον να υποτιμά την ανυπέρβλητα ηρωική του πράξη, να τον χλευάζει και παρουσιάζει ως ψυχικά άρρωστο και παρανοϊκό. Τι να κάνουμε είχε το ψυχικό σθένος και τη δύναμη ν’ αγαπά με πάθος την πατρίδα του την Ελλάδα και το χόμπι να κατασκευάζει γαλανόλευκες σημαίες ορισμενων δεκάδων τετραγωνικών μέτρων. Το κράτος μας η Ελλάδα όμως όπως είπα προτίμησε να μην στεναχωρήσει τους αλβανούς και υποκύψει στις εκδοχές τους και απαιτήσεις, πολιτική που εκφράζουν και υιοθετούν σε ολα τα επίπεδα της διοίκησης, καθώς και στην εκκλησία, οχι παντού ίσως, αλλά εδω στη Λυόν της Γαλλίας ενώ τα δύο ή τρια προηγούμενα χρόνια δυό τρία άτομα με πρωτοβουλία του κ. Στέλιου Κ. κάναμε μνημόσυνο για τον κων. Κατσίφα και Έλληνες και Κυπρίους νεομλάρτυρες, εφέτος δέν τό επέτρεψαν μέ τό πρόσχημα ότι ή μητρόπολη Παρισιού δέν έδωσε τήν συγκατάθεσή της. Γί αυτό ξαναλέω ότι τάξη σ’αυτη τη χώρα μονον ο Κασιδιάρης μπορει να βάλει…

  7. Έφυγε τσάμπα ο άνθρωπος,δεν αξίζει να θυσιάζεται κανείς για την Ελλάδα, όταν στην εξουσία βρίσκονται άθλιοι,προδοτες, κηφήνες,βρε ουουουουστ.

  8. Δεν ξεχνάμε το παλληκάρι, που θυσιάστηκε για την αγάπη του προς την πατρίδα. Κωνσταντίνε Κατσίφα, υπερασπίστηκες και έκανες το χρέος σου, στην Ελλάδα, παρόλο που η πατρίδα, δεν σας προστάτευσε ως όφειλε. Σε ευχαριστούμε, και δεν σε ξεχνούμε. Ακόμη ένα ηρωικό Ελληνόπουλο, που μάταια προσπαθούν ανθέλληνες, να αμαυρώσουν την μνήμη του.

  9. Αθάνατος στις μνήμης των Ελλήνων γαμω την Αλβανία σας αλήτες δολοφόνοι παλιο σλβανοι

  10. Στην Δερβίτσανη έστησαν την προτομή του δράκουλα της κορλεονοφαμίλιας (!!!) … Αντί να στήσουν, παντού, σε ολόκληρη την Βόρειο ΄Ηπειρο, ανδριάντες του ΗΡΩΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ, ο οποίος έπεσε μαχόμενος για τον Ελληνισμό, έστησαν του καταραμένου που πρόδωσε τον Ελληνισμό …
    Τί ζούμε Θεέ μου, σε αυτούς τους έσχατους καιρούς που διανύουμε …

Leave a Response