Κως: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρωμα μεταξύ αλλοδαπών μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες

Κοινοποίηση:
maxairi

Σε μια παιδική χαρά στο Πυλί της Κω εντοπίστηκε κρυμμένος ένας νεαρός Πακιστανός, ο οποίος το προηγούμενο βράδυ μαχαίρωσε έναν ομοεθνή του.

Οι δυο αλλοδαποί είχαν καυγαδίσει για άγνωστο λόγο στον κεντρικό δρόμο της περιοχής και ο δράστης είχε τραυματίσει τον συμπατριώτη του μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, οι οποίοι δεν είχαν τολμήσει να επέμβουν με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή και να εξαφανιστεί. Το θύμα διακομίστηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο Κω, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή, στην οποία συγκεντρώθηκε πλήθος ομοεθνών των δυο αλλοδαπών και υπήρχε φόβος να γίνουν συμπλοκές. Με τις μαρτυρίες των κατοίκων και των θαμώνων από τις καφετέριες που είδαν το αιματηρό περιστατικό, ο δράστης ταυτοποιήθηκε, εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Και μόνο από τη φράση “Οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή, στην οποία συγκεντρώθηκε πλήθος ομοεθνών των δυο αλλοδαπών” σε ένα νησί όπως η Κως, καταλαβαίνουμε ότι η Ελλάδα πλέον είναι μια ιστορική ιδέα. Η μόνη λύση πογκρόμ και άμεσα με τα έξοδα επαναπατρισμού στις πρεσβείες από τις κwλοχώρες τους. Και άμα δηλαδή διακόψει το Πακιστάν τις διπλωματικές σχέσεις με την Ελλάδα ως αντίποινα, τι θα γίνει; Ένας δεκανέας υπάρχει γιατί από λοχαγό και επάνω η ντροπή του στρατεύματος οι περισσότεροι.

Leave a Response