Κως: Πέντε προσαγωγές για την εξαφάνιση της 27χρονης από την Πολωνία – Κρατείται ένας Μπαγκλαντεσιανός

Κοινοποίηση:
kos

Στη σύλληψη ενός ατόμου από το Μπαγκλαντές για την υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης Πολωνής Αναστάζια-Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, έχουν προχωρήσει οι Αρχές στην Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να είναι το τελευταίο πρόσωπο που συνάντησε τη νεαρή γυναίκα, εργαζόμενης σε ξενοδοχείο, το βράδυ της Δευτέρας.

Η κοπέλα το βράδυ της εξαφάνισής της, αμέσως μετά τη δουλειά έστειλε μήνυμα στον σύντροφό της, επίσης Πολωνό, ότι θα επέστρεφε στο σπίτι της, με δύο συναδέλφους της από το Μπαγκλαντές.

Τα δύο άτομα, προσήχθησαν, ο ένας μάλιστα έφερε αμυχές στο σώμα του, ωστόσο όπως είπε στις Αρχές προέρχονταν από τροχαίο που είχε το προηγούμενο διάστημα και αφέθηκε ελεύθερος.

Οι Αρχές κράτησαν τον έτερο Μπαγκλαντεσιανό, μέχρι να υπάρξουν τα αποτελέσματα της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου και να δουν το στίγμα του.

Το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας βρέθηκε απενεργοποιημένο στην περιοχή Τιγκάκι. Αυτή την ώρα χτενίζουν την συγκεκριμένη περιοχή αστυνομικές δυνάμεις, έχει σηκωθεί drone της αστυνομίας, ενώ στις έρευνες συνδράμουν αστυνομικός σκύλος, εθελοντές και Πυροσβέστες.

Σημειώνεται ότι από τις αστυνομικές αρχές εξετάστηκε και ο σύντροφος της κοπέλας, ο οποίος έδωσε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αυτό το πράγμα που όλοι λένε ότι εποχή η κοπέλα βγήκε να διασκεδάσει της αξίζει να βιαστεί και να πεταχτεί σαν σκουπίδι στα πηγάδια δεν το καταλαβαίνω. Αν ήταν η αδερφή ή η μάνα σας θα είχατε την ίδια άποψη; Γιαυτο η Ελλάδα είναι στον πάτο, αντιλήψεις σαν αυτές δεν μας πάνε μπροστά. Δεν κοιτάτε εκεί που έχετε γεμίσει την Ελλάδα με τέτοια σκουπίδια και έχετε ανοίξει τα σύνορα στην σάρα και την μαρα , η κοπέλα που βγήκε να διασκεδάσει σας φταίει. Ξυπνήστε επιτέλους

  2. μα κι αυτή τι γύρευε να γυρίσει μαζί τους; γιατί τον άφησαν ελεύθερο τον άλλο μπαγκλα; ότι πήγαν να κάνουν στην Μυρτώ: βιασμός+φόνος+πέταμα στη θάλασσα ή θάψιμο/κάψιμο

  3. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ. ΨΑΞΤΕ ΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ

  4. Με την “αγαπη” που εχουν οι Πολωνοι στα μουσλιμια μεχρι και ταξιδιωτικη οδηγια μας ριχνουν, το ειχαν κανεο παλαιοτερα σε αντιστοιχο περιστατικο στην Αιγυπτο, απο την αλλη μερια βεβαια η Πολωνεζα αντι να ειναι με τον Πολωνο φιλο της γυριζε μεθυσμενη με τα Μπαγκλα…. Ασχολιαστο…. μακαρι να ειναι ζωντανη αλλα δεν το βλεπω….

Comments are closed.