«Κόλαση» για την Ελλάδα τα πρωτοσέλιδα των βρετανικών εφημερίδων (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
φωτια ροδος

Πρωτοφανής δυσφήμιση για την χώρα μας αποτελούν τα πρωτοσέλιδα των βρετανικών εφημερίδων, τα οποία έχουν ως κύριο θέμα την «κόλαση φωτιάς στην Ρόδο», δείχνοντας Βρετανούς τουρίστες να τρέχουν για να σώσουν τη ζωή τους!


Το πρωτοσέλιδο της Daily Express

«Κόλαση επί της γης», γράφει το πρωτοσέλιδο της Daily Express. Χιλιάδες  Βρετανοί τουρίστες προσπαθούσαν απεγνωσμένα να εγκαταλείψουν το νησί, λόγω των τεράστιων πυρκαγιών, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Πρωτοσέλιδο πανικού και από την βρετανική Sun: «Τρέξτε για τις ζωές σας»!

Το χτύπημα στον ελληνικό τουρισμό δυστυχώς είναι μεγάλο. Αυτό φαίνεται και από τις ακυρώσεις για το νησί, τις επόμενες εβδομάδες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. H” βαρειά” βιομηχανία της χώρας, πνέει πλέον τα λοίσθια!!! Του χρόνου καλέστε τους Γερμανούς να θαυμάσουν τις ανεμογεννήτριες που θα φυτρώσουν στις καμμένες βουνοπλαγιές και βουνοκορφές! Άμα κρεμάσετε και σε κάθε πτερύγιο ένα από τους 300 άχρηστους της Βο(υ)λής, το αξιοθέατο θα είναι μοναδικό!!!

  2. Άμα ξαναδεί βρεττανό τουρίστα ο Κούλης να μας σφυρίξει κλέφτικα.

    1. Ο Κουλης μας έχει γράψει όλους στα μπρίκια του. Δυστυχώς είναι πολλοί οι βολεμένοι και θα βγαίνει μέχρι να πεθάνει.Μετά θα βγει ο Ντορογιός

    2. Να πανε να πηδηχτουν τα εγγλεζακια.
      Ειδαμε και τις μεγαλες εταιριες τι κανουν γιαυτούς.
      Στα μεα τους ενω θησαυρίζουν καθε χρονο με τα πακετα και τι μενει στον Ελληνα?
      Φραγκοδιφραγκα.
      Τουρισμο ναι να κανουμε αλλα οτι ερχεται να τα ακουμπαει σε μας κι οχι παλι σ αυτους

  3. Ωχ μωρέ κι αυτές..οι sissy. Όταν έρχονται σε ελληνικά νησιά και γ#μι@ντ€ όπως οι σκύλοι Σούρμενα καταγής χωρίς βρακιά είναι καλά!

Comments are closed.