“Κόλαφος” η Μαρία Καρυστιανού: «Τους έχουμε στριμώξει για τα καλά και προσπαθούν να αρπάξουν ότι προλαβαίνουν»

Κοινοποίηση:
karistianou

Η Μαρία Καρυστιανού, η μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης Μάρθης Ψαροπούλου, σχολίασε την εκλογή της Ελίζα Βόζεμπεργκ στην προεδρία της Επιτροπής Μεταφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού:

«Μετά το φονικότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ευρώπη, μετά το μεγαλύτερο σκάνδαλο συγκάλυψης αναλαμβάνουν οι ΙΔΙΟΙ οι ΕΝΟΧΟΙ το σχετικό χαρτοφυλάκιο μεταφορών.

Χωρίς να έχει αποδειχτεί εμπράκτως ούτε η ικανότητα ούτε η εντιμότητα ούτε και η γνώση που θα αποτελέσει την αρχή για την έρευνα και τη μελέτη, αναλαμβάνουν με το γνωστό δόλιο τρόπο το χαρτοφυλάκιο μεταφορών.

Αστειότητες….

Τους έχουμε στριμώξει για τα καλά!

Εσπευσμένα και βίαια αρπάζουν να ελέγξουν οτιδήποτε ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι προλαβαίνουν.

Έχουμε εξοικειωθεί με την κάθε κίνηση του εγκληματία.

Πριν από τον ίδιο γνωρίζουμε πια τι θα σκεφτεί.

Αυτό που εξαρχής μας φαινόταν αδιανόητο είναι πλέον η κανονικότητα που ξεκάθαρα πια αντιλαμβανόμαστε..

Συνεχίζουμε απτόητοι μέχρι να αποκαλυφθούν όλα!

Ως το δίκαιο τέλος!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Η κυρία Καρυστιανού δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Είναι διάμεσος φωτός.

  2. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛ ΑΚΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΩΤΟΣΑΝΕ ΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΨΥΧΕ Σ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΑΜΗΝ+++

  3. Αυτή η κυρά που δουλεύει και απο ποιο κόμμα θα πάρει θέση να μας πείτε…..

  4. Μπράβο σας!! Ακριβώς έτσι είναι… Πρέπει να αλλάξουμε την Ελλάδα..μας αξίζει σίγουρα κάτι καλύτερο και δεν θα πρέπει να μας χτυπήσει εμάς την πόρτα το κακό για να αναζητήσουμε καλύτερο μέλλον!!
    Κ γω σκέφτομαι πιο μπροστά από τους εγκληματίες.. προβλέπω την κάθε τους κίνηση κ ας διατρέχει κίνδυνο η οικογένειά μου .
    Δημόσιος λειτουργός, χαχα, σε υψηλή θέση ευθύνης, μνημονεύει στο βιογραφικό για να σκαρφαλώσει ακόμη πιο ψηλά, σεμινάριο με τίτλο ” στο μυαλό ενός εγκληματία”… τελικά δεν χρησιμοποιεί ότι αποκόμισε από το σεμινάριο για το κοινό καλό, αλλά για να συμπεριφερθεί ο…. συγνώμη, η ίδια ως εγκληματίας… χαχα
    Και πάλι μπράβο σας κυρία μου… είμαστε πολλοί αλλά οι πιο πολλοί φοβούνται κ σκύβουν το κεφάλι..

  5. Δυστυχως εχουν κερδισει παλι και παλι οι καφροι.
    Τι κι αν μαζευτηκαν πανω απο 1.5 εκ. Υπογραφες ειδατε κατι να αλλαζει ? Και η ε.ε. δηθεν ταχαμου τα εχει κανει πλακακια μαζι του αφου τους κανει ολα τα χατηρια….

  6. Δυστυχως εχουν κερδισει παλι και παλι οι καφροι.
    Τι κι αν μαζευτηκαν πανω απο 1.5 εκ. Υπογραφες ειδατε κατι να αλλαζει ? Και η ε.ε. δηθεν ταχαμου τα εχει κανει πλακακια μαζι του αφου τους κανει ολα τα χατηρια

  7. Συγχαρητηρια Κυρια Καρυστιανου για τον αγωνα σας! Το αιμα των αδικοχαμενων ψυχων καποια στιγμη θα πεσει στα κεφαλια των υπευθυνων!

  8. Σεβασμος και υποκλιση στην Κυρια Καρυστιανου και σε ολους τους γονεις που εχασαν τα σγγελουδια τους. Ευχομαι με ολη μου την δυναμη να δικαιωθουν . Πολλα τα εγκληματα της εγκληνατικης οργανωσης με προστασια την Ελληνικη;;;;;….. Αστυνομια.

  9. Ρε τα βαζεις με το βλακα που εχει και δυναμη που του εχουν δωσει οι αλλοι βλακες? Προχωραει με το 41% ο ηλιθιος μαζι με τους αλλους πιο ηλιθιους τυπου Γεωργιαδη και εχουν φτιαξει μια ασπιδα ηλιθιων απο δικαστες ηλιθιους μπατσους αχρηστους κλπ κλπ Οποτε δε βρισκεις ακρη .Πρεπει να πεσεις στο επιπεδο τος για να βρεις ακρη

  10. Δυστυχώς κυρία Καρυστιανού δεν υπάρχει δικαιοσύνη στη χώρα μας, γιατί κ η δικαιοσύνη είναι μέρος της βρωμιάς κ της σαπιλας κ φυσικά ελέγχεται απ’ τα άθεα πουλημένα ψυχοπαθή πολιτικά μο#νοπ@ν@ κ σιχαμένα πουσταριά των κομμάτων… αυτοί τους τοποθετούν στις θέσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους.

  11. Μπράβο της. Μπράβο σε όσους δεν το βάζουν κάτω και αγωνίζονται μέχρι τελευταίας ρανίδος αίματος. Αυτοί είναι οι γνήσιοι Έλληνες/Ελληνίδες.

  12. <>….!!!!!!
    Και μόνο… ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ μας γεμίζει αυτή η γυναίκα με το κουράγιο της.

Comments are closed.