«Κόλλησε» στην Βοσνία ο Παναθηναϊκός μένοντας στο 1-1 κόντρα στην Μπάνια Λούκα

Κοινοποίηση:
Μπάνια Λούκα - ΠΑΟ 1-1

Με εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Μπάνια Λούκα αρκέστηκε ο διπρόσωπος Παναθηναϊκός μένοντας στο 1-1 στη πρεμιέρα του στην League Phase του Conference League. Ο Αλόνσο προχώρησε σε έξι αλλαγές προσώπων συγκριτικά με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ χρησιμοποιώντας στην 11άδα τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Τσέριν, Μπακασέτα, Πελίστρι και Σπόραρ και αυτή η απόφασή του λειτούργησε ευεργετικά για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» μπήκαν με την αύρα της ανώτερης ομάδας στο Μπόρατς και ευτύχησαν να συνδεθούν με τα αντίπαλα δίχτυα μόλις στο 11′ μετά από μία από τις πιο ωραίες συνεργασίες που έχουν βγάλει στη σεζόν.
Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς άνοιξε ωραία στα αριστερά για τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος έβγαλε ωραία σέντρα για τον Τάσο Μπακασέτα. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας με μονοκόμματο σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε και έβαλε μπροστά τους «πράσινους».
Η Μπάνια Λούκα αναθάρρησε και στο δεύτερο μέρος πίεσε φτάνοντας στην ισοφάριση με κεφαλιά του Ντεσπόντοβιτς στο 50’ . Οι «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοσή τους στα τελευταία λεπτά χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Σπόραρ (62’) και Ιωαννίδη (90’)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Oσο μενει στον ΠΑΟ ο Αλαφουζος, η ομαδα θα παραμενει μια μικρομεσαια ομαδα. Ο τυπος επι 14 χρονια δεν εχει παρει μυρουδια απο το ποδοσφαιρο. Καταστρεφει το ονομα του Παναθηναικου και δεν δινει λογαριασμο πουθενα.

Leave a Response