Κόρινθος: Άνδρας σκότωσε το σκύλο της γειτόνισσας του

Κοινοποίηση:
ηηξξκξκξ

Την περασμένη Δευτέρα κάτοικος της τοπικής κοινόητας του Δήμου Κορινθίας δεν δίστασε να θανατώσει τον σκύλο της γειτόνισσας του γιατί τον ενοχλούσε το γάυγισμά του.

Ο δράστης εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην Κόρινθο, όπου ομολόγησε και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκτονία με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ από τους αστυνομικούς βεβαιώθηκαν και τα διοικητικά πρόστιμα που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Παιδια τωρα σοβαρα τον καταλαβαινω, κι εγω εχω εδω και 3μηνες απο ενα μακακα πανηλιθιο γειτονα το ιδιο προβλημα εχει φερει ενα βρωμοσκυλο που γαυγιζει ολη μερα κι ολη νυχτα δεν μπορω να κοιμηθω να παω στη δουλεια μου. Με εχει φτασει στα ορια μου δεν ξερω τι θα κανω… Η αστυνομια δεν νοιαζεται σιγα μην ερθουμε να παρακολουθουμε πότε γαυγιζει ο σκυλος μου λενε… Να κανω μηνυση μου λεει ο δικηγορος μπορει να κανει και χρονια να βγει κι αν δικαιωθεις.. Γ#μω τα σκυλια σας και τους φιλοζωους και τα σπιτι σας.. Μα το θεο θα παω στην αστυνομια τελευταια φορα να τους δωσω προειδοποιση αλλιως δεν ξερω τι θα κανω

Leave a Response