Κότες στο Μαξίμου: Αδύναμος ο Μητσοτάκης μπροστά σε Σαμαρά και Καραμανλή – «Δεν σχολιάζουμε ομιλίες πρώην πρωθυπουργών»

Κοινοποίηση:
ΜΑΚ

Σημειώνεται ότι στο Μέγαρο Μαξίμου δεν αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο τις δύο παρεμβάσεις, Σαμαρά και Καραμανλή

«Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις ή ομιλίες πρώην πρωθυπουργών» τονίζει με διαρροή της η ηγετική ομάδα Μητσοτάκη, σχολιάζοντας τις αιχμηρές ομιλίες του Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή νωρίτερα τη Δευτέρα 2/7 στο Πολεμικό Μουσείο.
Η κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε στην εν λόγω εκδήλωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος βρισκόταν την πρώτη γραμμή, την ώρα εκείνη ωστόσο, που άρχιζε η εκδήλωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν σε επίσκεψη στο Λαϊκό Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όπως αναφέρουν σχετικά, κυβερνητικά στελέχη, με τον κ. Μητσοτάκη, δεν ήταν κανένας υπουργός, ούτε καν ο διοικητής του νοσοκομείου, ενώ είδε το δρομολόγιο που ακολουθεί ένας ασθενής από την ώρα που μπαίνει στα επείγοντα μέχρι τις εξετάσεις.
Αντίστοιχα, συνεργάτης του πρωθυπουργού επισήμανε πως «ο καθένας κάνει τη δουλειά του σε αυτή τη χώρα».
Στο Μέγαρο Μαξίμου πάντως, δεν αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο τις δύο παρεμβάσεις, Σαμαρά και Καραμανλή, καθώς η μεν ομιλία του δευτέρου είχε τον θεσμικό χαρακτήρα μίας παρέμβασης πρώην πρωθυπουργού, η δε του πρώτου, χαρακτήρα ευθείας επίθεσης εναντίον της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΗΣΗ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΙΣ Ν.Δ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ

  2. Καραμανλης + Σαμαρας = “Σανιδες Σωτηριας”, του Μητσοτακη! Με την εννοια η αποκαθηλωση του, να ειναι οσο το δυνατον πιο ανωδυνη!
    Δεν τους πηρε δα ξαφνικα ο πονος, για εμας και την Πατριδα μας!

Leave a Response